2a divisió FEF

El Lleida, incapaç d’aixecar els dos gols en un quart d’hora

Cop baix. Els blaus cauen derrotats per culpa d’un mal inici d’enfrontament

LLEIDA 0 LA NUCIA 2

LLEIDA:Pau Torres; José Ruiz, Adri León, Simic, Soriano; Liberto (Sebi, 74’), Joanet, Marc Martínez, Raül; Xemi (Joan Oriol, 45’) i Eder (Abel Molinero, 58’).LA NUCIA:Fornés; Ortiz, Neftalí, Pedraza (Monreal, 68’), Hermosa; Juanan, Fran Moreno (Forte, 79’); Cabezas (Agüero, 74’), Fofo, Juanjo; i Morgado.GOLS:0-1 (9’) Fran Moreno. 0-2 (13’) Morgado.ÀRBITRE:Carralero Calvo.T.G.:Als locals Soriano i Liberto i als visitants Moreno, Neftalí, Fofo i Forte.COMENTARI:La il·lusió que havia aixecat el debut a casa del nou Lleida de Molo va durar poc. Els blaus van caure a casa contra la Nucia (0-2), la gran sorpresa d’aquest inici de temporada, que en el minut 13 ja havia fet els dos gols que li van valer la victòria. Ja des del xiulet inicial, el Lleida semblava jugar amb nervis i les imprecisions en les passades n’eren un clar símptoma. Però els dos gols visitants, pràcticament seguits, van ser la prova definitiva. En el minut 9, en el primer córner dels valencians, Fran Moreno va recollir una pilota morta a la frontal després d’un rebuig. Però tan sols quatre minuts després, en una jugada sense perill, Adri León i Simic es van fer un embolic amb la pilota i Morgado no va desaprofitar l’ocasió per batre per alt el porter de Capellades. El Lleida ho va intentar en la segona part amb més cor que cap, però l’absència d’idees i de creació pràcticament no va generar cap aproximació amb perill.