Territorial

Un objectiu: l’ascens

1a catalana. El Palamós ha tingut 11 lesions aquesta pretemporada, però tot i així les sensacions de la plantilla són bones i l’equip de Joan Mármol lluitarà per aconseguir l’ascens

La temporada passada es van quedar a prop, però en el segon intent els palamosins volen aconseguir-ho sense excuses. El conjunt del Baix Empordà ja té ganes de tornar a tercera i ho intentarà aconseguir després de fer canvis a la banqueta. Albert Parés va acabar el curs passat com a tècnic després de la marxa de Javi Salamero, però el club ha apostat pel retorn de Joan Mármol, que té com a principal objectiu obtenir l’ascens a tercera. Els palamosins també han reforçat la plantilla amb jugadors provinents d’equips que ja coneixen la categoria, com ara el Farners o el Lloret. Però tampoc hi ha hagut gaires baixes respecte a l’any passat. D’altra banda, el Palamós no ha viscut la seva millor pretemporada ja que ha tingut 11 jugadors lesionats, tres dels quals de llarga durada i els altres arribaran molt justos per a l’inici del campionat. Però segons el tècnic del conjunt baix-empordanès això només seria una nota negativa d’aquesta pretemporada. D’altra banda, també hi ha una nota positiva, ja que durant la pretemporada han obtingut grans resultats en camps de grans rivals com per exemple l’Olot (2-1) o l’Al-Arabi (2-0) de Xavi Hernández.

Aquest dissabte, a les set de la tarda, els de Joan Mármol jugaran el primer partit del campionat al camp de la FE Grama, un dels altres aspirants a l’ascens.

REACCIONS

L’objectiu per a aquesta temporada és aspirar a les dues primeres places i portar una entitat com és el Palamós a tercera divisió
És una categoria disputada. Molts equips tenen tots els números per aspirar a les primeres places
Joan Mármol
Entrenador del Palamós
PORTERS
Quintanas, Jordi Tuscà (Lloret)
DEFENSES
Sergio García, David Cano, Lucas Palma (Sant Cugat), Pere Espuña (Figueres), Ayoub Jaadi (FE Palamós), Joel Salas, Nahum López (l’Escala), Albert Sabaté (FE Palamós), Biel Pla (Gimn. Manresa)
MIGCAMPISTES
Adri Salas, Alexis Sánchez, Guillem Cornellà (Farners), Toni Rossell (Girona B), Fran Pérez (Farners), Xavi Germán, Pep Vegara (Guadix), Sergio González (Igualada)
DAVANTERS
Sanku Jabbie (Guíxols), Dani Muela (Sabadell Nord), Tamba Kanteh (Llagostera B)
BAIXES
Lucas Alende, Steven Garcia, Uri Vila, Raúl Álvarez, Dani Gómez, Toni Gamell, Pepu Soler, Óscar Fernández, Àlex Fajardo, Nordine Dhamani, Genís Balaguer, Marco Antoine
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)