Territorial

Aposta pel talent jove

1a catalana. El filial del Llagostera està preparat per lluitar per la permanència. El club aposta per jugadors joves acabats de sortir del juvenil i confia l’equip a un nou entrenador

Joves però amb molta qualitat. Així defineix la seva plantilla Juan Francisco Gómez, el nou entrenador del Llagostera B. El tècnic de Santa Cristina d’Aro arriba al filial del Llagostera després d’haver entrenat el juvenil del Cristinenc. Gómez és nou en la categoria i no coneix tots els equips, però sap com és de dura la competició. “En aquesta categoria no hi haurà cap equip fluix, tots podrem guanyar contra tots i perdre, també. Així que no hi ha cap dubte que serà una categoria apassionant amb sorpreses cada setmana.”

L’objectiu dels homes de Juan Francisco Gómez aquest curs és la permanència.“Crec que si fem 45 punts, que són 15 partits guanyats, podem salvar la categoria”, explica el tècnic de Santa Cristina. L’entrenador dels gironins també té com a objectiu per aquesta temporada adaptar tots els jugadors joves –molts provinents del juvenil– a la competició sènior. Respecte a la plantilla d’aquest any, hi ha jugadors molt joves. Molts acabats de sortir del juvenil. Però el tècnic de l’equip llagosterenc afirma que serà un equip molt equilibrat amb l’ajuda d’alguns fixatges i lluitaran cada partit per poder arribar al seu objectiu: la permanència.

Diumenge vinent a les cinc de la tarda el filial del Llagotera jugarà el seu primer partit de la temporada a casa, contra el Reus B.

REACCIONS

En aquesta competició no hi ha cap equip fluix. Serà una categoria apassionant amb sorpreses cada setmana
A casa ens hem de fer forts i a fora hem de sumar tot el que puguem, donarem feina sempre
Juan Francisco Gómez
entrenador del llagostera B
PORTERS
Mario Coronado (Banyoles), Albert Torra (Girona)
DEFENSES
Juan Cruz Sotto, Alberto Germán de León (Gim. Manresa), Pol Llubera (juvenil), Gerard Davesa (juvenil), Berna Baldeh (Sant Pol), Iker Diaz (juvenil), Sergi Resta (juvenil), Alex Bautista (Argentona) i Joan Bergé (Damm)
MIGCAMPISTES
Albert Bernabeu, Pau Juvanteny (juvenil), Ramon Blanco, Jesus Maldonado i Oscar Castellano
DAVANTERS
Monsif Khattar, David Lopez (juvenil), Llorenç Busquets, Kamal El Harrak, Marc Crespo, David Reyes (Reus), Mohammad Kaddour (Jupiter)
BAIXES
Marc Ávila, Mahamadou, Alberto Román, Tafa, Mario, Ousman, Abel Fàbregas, Adrià Parra, Tamba i Gerard Mercader
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)