Sense gol, res a fer

3a divisió. El Peralada té ocasions de tots colors però no veu porteria i perd contra el Santfeliuenc (0-1)

peralada 0 santfeliuenc 1

PERALADA:Aroca, Carles Puig, Sergi Romero, Cunill, Ivan Amoedo (Guillem, 76’), Èric Vilanova, Ferón, Ritxi, Arnau Ortiz (Bertomeu, 60’), Pep Piany (Jorge Torres, 76’) i Medina.SANTFELIUENC:Jaime, Germán, Joserra, Gerard, Juanjo, Romo, Collado (Gibert, 78’), Tena, Albert, Sani (Capitán, 72’) i Alfonso (Maldo, 63’).GOLS:0-1 (33’) Romo.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Al local Ritxi; i als visitants Collado i Joserra.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Peralada.

Qui veiés el partit d’ahir al municipal de Peralada i hagi d’explicar per què els xampanyers van perdre 0-1 contra el Santfeliuenc ho tindrà complicat, i és que els d’Albert Carbó van fer un grandíssim partit fins a tres quarts de camp però van estar absolutament negats en la definició. Van tenir ocasions de tots colors i per a tots els gustos però la pilota no va entrar, mentre que el Santfeliuenc sí que en va saber aprofitar una de les que va tenir

El Peralada va començar el partit amb un ritme altíssim. Les ganes d’encarrilar el partit i sumar els primeres punts es feien notar i d’ocasions no en van faltar, sobretot a les botes de Medina, que va estar hiperactiu en els primers minuts. El punta ho va provar amb un xut que va sortir per sobre del travesser (7’), amb un remat de primeres des del punt de penal defectuós (11’) i amb un xut ras que només una gran intervenció de Jaime va evitar que es convertís en gol (20’). També va estar molt incisiu en atac Ferrón, que va tenir l’ocasió més clara dels xampanyers en el primer tram de partit però va xutar, quan estava tot sol, al ninot (23’) i un altre xut que Jaime va refusar amb el peu (31’). El gol dels xampanyers ja s’ensumava, però va ser al contrari, i és que Romo va fer el 0-1 amb un xut ajustat al pal des de fora de l’àrea (33’).

Semblava un malson i que tard o d’hora canviaria el guió, però no va ser així. El final de la primera part va seguir la mateixa tònica i l’inici de la segona part, també, amb rematades al pal a plaer incloses. Els visitants tampoc es quedaven quiets i buscaven algun contraatac per rematar el partit però sense tanta insistència. El Peralada ho va intentar fins que li van fallar les forces al tram final, però el gol no va voler arribar.

Hem fet un partit molt complet. Hem concedit molt poc al rival i hem generat moltíssimes ocasions, però el futbol té aquestes coses

EN MAL MOMENT

Marxem dolguts pel resultat, però molt satisfets de la imatge de l’equip. Aquest és el camí
Albert Carbó
entrenador del peralada

DERROTATS

El Peralada va encaixar el gol després d’una allau d’ocasions en la primera mitja hora
En els minuts finals el desgast físic i moral dels xampanyers va passar factura i el nivell va minvar