3a divisió FEF

Puntuar ja és imperatiu

3a divisió. Els tres representants gironins de la categoria disputen avui la tercera jornada de la lliga amb la casella de punts a zero. Sumar comença a ser una obligació per evitar urgències

Coincidint amb la Diada de Catalunya, en el grup català de tercera divisió es disputa la tercera jornada del campionat. Els tres representants gironins en la categoria tenen una altra oportunitat per estrenar la casella de punts en la taula, i és que en les dues primeres jornades ni el Peralada, ni el Banyoles ni el Figueres han aconseguit un sol punt. De fet, els tres equips de la demarcació no són els tres últims de la classificació gràcies a la pitjor diferència de gols que ha obtingut en els dos partits l’Igualada, el cuer.

El Peralada intentarà revifar-se en un camp poc propici per fer-ho. Els d’Albert Carbó visiten el Feliu i Codina d’Horta per enfrontar-se a l’equip d’un vell conegut, l’extècnic xampanyer Nacho Castro. Els barcelonins són un dels equips que millor futbol practiquen i en el darrer enfrontament van golejar sense miraments l’Igualada (0-4). Tot i la derrota contra el Santfeliuenc (0-1), les sensacions a l’Alt Empordà van ser bones i la plantilla peraladenca té l’esperança d’iniciar el bon camí (a les 12 h).

El Banyoles també juga com a visitant al Xevi Ramon de Vilassar (a les 18 h). A l’equip del Pla de l’Estany li està costant acoblar-se a una categoria tan competitiva com la tercera i els pecats de joventut han impedit puntuar als d’Adam Fontes, que volen treure’s l’espina contra un Vilassar que només ha sumat un punt, però que s’ha enfrontat a dos candidats ferms al títol com l’Hospitalet (2-2) i el Sant Andreu (2-1), un bon avís que denota la dificultat que tindran els banyolins per obtenir un bon botí.

La Unió serà l’únic representant gironí que jugarà com a local. Ho farà a Vilatenim contra el Sant Andreu (a les 18 h), un altre os dur de rosegar com ja ho va ser l’Hospitalet (4-2) en l’última derrota. Els de l’Alt Empordà han de fer un pas endavant, sobretot com a locals, i començar a puntuar per evitar maldecaps. Després d’enfrontar-se als andreuencs, el Figueres es desplaçarà diumenge a Banyoles per disputar el primer duel gironí del curs, un partit que es preveu que sigui d’allò més intens i ja decisiu per a tots dos.

Els enfrontaments de dimecres corresponents a la tercera jornada i els de diumenge, a la quarta, marcaran el futur immediat dels tres equips gironins, que després de començar amb mal peu intentaran canviar la dinàmica negativa.

EL PERALADA

Visita l’Horta, un dels equips que millor futbol fan i que ha golejat 0-4 l’Igualada

EL BANYOLES

Juga a Vilassar, que ha sumat un punt, però contra l’Hospitalet i el Sant Andreu

EL FIGUERES

Rep a Vilatenim un Sant Andreu que porta l’eterna etiqueta de favorit a l’ascens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)