Girona

Riesgo i Jonatan Soriano, les novetats en la llista

Juan Carlos Unzué va donar la relació de convocats després de la sessió d’ahir al matí i va introduir-hi dues novetats respecte a les dues últimes llistes dels partits contra el Màlaga i el Rayo Vallecano, que van ser calcades. Una de les novetats, previsible, és la d’Asier Riesgo, que s’estrena en una convocatòria del Girona en detriment de José Aurelio Suárez, que va ser el suplent de Juan Carlos després de la marxa de Bounou. L’altra és la presència, també per primer cop, de Jonatan Soriano, un dels fitxatges estel·lars d’aquest estiu i que ha vist els dos últims partits a Montilivi des de la llotja. El davanter de Pont de Vilomara ha deixat fora dels divuit Marc Gual, que havia estat titular en els quatre partits de lliga i a qui Unzué va rellevar en el descans del duel contra el Rayo.

Cinc descartats més

A banda de Suárez i Gual, l’entrenador del Girona va haver de prescindir de cinc jugadors més. Dos van ser per causa imperativa, ja que el central Ignasi Miquel continua lesionat i recuperant-se d’un trencament muscular al quàdriceps que el tindrà encara un mes més fora de combat. Tampoc forma part de la convocatòria el lateral Brian Oliván, que juga a Montilivi en qualitat de cedit pel Cadis i que està afectat per la clàusula de la por. El Girona podria fer-lo jugar (federativament té llum verd), però hauria de pagar una compensació econòmica al Cadis. Exactament passa a la inversa amb Choco Lozano, cedit pel club de Montilivi a l’equip andalús.

Els tres futbolistes que Juan Carlos Unzué ha deixat fora de la llista per temes tècnics són tres habituals: Jordi Calavera (va ser convocat a Albacete) i Santi Bueno i Sebas Coris (no s’han estrenat encara en cap convocatòria).

DAMNIFICATS

El porter i el davanter entren en el lloc de José Aurelio Suárez i Marc Gual

MÉS DESCARTATS

També han quedat fora per temes tècnics Calavera, Santi Bueno i Coris

DOS D’IMPERATIUS

Ignasi Miquel és l’únic lesionat i Brian Oliván està afectat per la clàusula de la por
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)