3a divisió FEF

La victòria els espera

3a divisió. El Banyoles rep el Figueres (18 h) amb els dos equips de la demarcació buscant el primer triomf de la temporada després d’un mal inici

El Banyoles i el Figueres s’han acostumat els últims anys a citar-se en la pretemporada pel torneig de l’Estany, però avui se les hauran en partit oficial després de vuit anys –l’última vegada que els dos equips van coincidir va ser la temporada 2010/11, a preferent–. A més, els dos equips arriben amb les primeres urgències del curs, i és que els banyolins encara no han aconseguit sumar en el seu retorn a tercera mentre que els figuerencs tot just van sumar dimecres el primer punt amb l’empat contra el Sant Andreu.

Si per a algú serà especial el duel d’avui serà per a Adam Fontes, l’actual entrenador del Banyoles que va ser durant cinc temporades el director esportiu de la Unió. “Serà especial en molts sentits perquè el Figueres és un club al qual li tinc molta estima després de tants anys allà i ara coincidim sobre el camp a tercera després d’un inici no gaire bo dels dos equips”, comenta Fontes, que aprofita per destacar la importància que el seu equip torni a respondre com en les primeres jornades i oblidi el mal partit de dimecres a Vilassar. “A Terrassa i a casa contra el Granollers vam fer grans partits. Llàstima que no vam poder sumar perquè ens hauria donat confiança i després a Vilassar no vam competir bé. L’adaptació a la categoria és un procés natural que hem d’anar assimilant però hem de ser conscients que hem de començar a puntuar ja”, avisa el tècnic, que destaca el potencial de la Unió: “Aquesta temporada tenen un pressupost alt i han portat jugadors de fora amb qualitat. Si els deixes tenir la pilota et poden fer molt mal perquè tenen moltes armes ofensives.”

Des del bàndol figuerenc el duel també es planteja d’allò més important, i és que els de Xavi Agustí volen donar continuïtat a les bones sensacions que van transmetre entre setmana. “Vam completar minuts de bon joc, però tenim l’assignatura pendent de disputar el màxim de minuts amb constància i regularitat, en lloc de jugar a batzegades. Un cop ho aconseguim podrem ser sòlids en defensa i aprofitar les ocasions que tinguem per començar a guanyar partits”, destaca el tècnic figuerenc Xai Agustí, que no es refia del Banyoles: “L’ascens tan tard els ha damnificat, però és un equip molt jove i amb il·lusió que anirà creixent en el transcurs de la lliga, i és que volen tenir la pilota i no abandonen aquesta idea per molt que els resultats no l’acompanyin.” Agustí no podrà comptar en el partit d’avui amb els lesionats Gabri i Pol Tarrenchs.

RECORD LLUNYÀ

Els dos equips no coincidien en la lliga des del curs 2010/11 a preferent
Dimecres vam fer un pas endavant, però tenim l’assignatura pendent de disputar el màxim de minuts amb regularitat
L’adaptació a la categoria és un procés natural però hem de ser conscients que hem de començar a puntuar ja
És un equip jove amb il·lusió que anirà creixent. Volen tenir la pilota sigui quin sigui el resultat
Xavi Agustí
entrenador del figueres
Tenen jugadors de molta qualitat i si els deixes tenir la pilota et poden fer molt mal
Adam Fontes
entrenador del banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)