2a divisió FEF

L’Olot cau per la mínima al Nou Castàlia (1-0)

2a divisió B. Els de la Garrotxa han tingut opcions per sorprendre als castellonencs, però un mal refús en una centrada ha permès al local Jamelli decantar la balança

L’Olot ha perdut en la seva visita al Nou Castàlia contra el Castelló (1-0). Una diana de Jamelli en el 73 ha engegat a norris tota la feina dels garrotxins durant bona part del partit. Amb aquesta ensopegada, els de Raúl Garrido encadenen dues derrotes i sumen quatre punts.

En la primera meitat, l’Olot ha aguantat bé l’embranzida del Castelló i, fins i tot ha gaudit d’alguna ocasió de gol a través de Natalio. En el 14, el davanter ha rematat tou una deixada de Pedro i en el 22, una passada d’Eloi a l’espai ha acabat a les mans del porter local després que Natalio fes un mal control.

El Castelló ha intentat elaborar perill i en el 31 César Díaz ha tingut una opció immillorable per fer l’1-0 després de rematar amb el cap una centrada. L’atacant ha topat amb el pal i en el refús Alan Baró ha posat la cama de manera providencial.

L’Olot no s’ha espantat i abans del descans, novament Natalio ha gaudit d’una bona ocasió. Peque ha arribat fins la línia de fons i ha posat l’esfèrica al segon pal al cap del valencià, que ha fet lluir a Campos (42’).

En la segona part, els de la Garrotxa han intentat controlar al rival, que l’ha dominat, i trenar alguna contra –Hèctor Simón i Xumetra han pogut fer gol–. Ha estat el Castelló, però, qui s’ha avançat. La defensa olotina no ha refusat amb prou contundència una centrada i Jamelli, amb la canya a punt des del punt de penal ha superat Ballesté amb un xut creuat (73’).

Al final, amb el marcador en contra, l’Olot ha intentat mossegar i guanyar terreny però la falta de profunditat i genialitat en l’última passada ha fet impossible aconseguir la igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)