Territorial

De penal també s’hi val

1a catalana. Un solitari gol de penal de Toni Rossell deixa els tres punts a Palamós després d’un duel gironí competit fins al final

PALAMÓS 1 LLAGOSTERA B 0

PALAMÓS:Quinti, Cano, Ayoub (Nahum, 85’), Pep Vergara (Biel, 79’), Pere Espuña, Cornellà, Adri Salas, Toni Rossell, Joel Salas (Fran Pérez, 79’), Tamba (Sanku, 79’) i Dani Muela (Germán, 70’).LLAGOSTERA B:Torra, Ibra (Germán, 70’), Kaddur, Llubera, Sergi Resta, Bergé, Juvi, Monchi, Bauti (Monsif, 61’), Bernat (David López, 78’) i Llorenç (Castellano, 61’).GOLS:1-0 (39’) Toni Rossell, de penal.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:Als locals Pere Espuña i Adri Salas; i als visitants Bauti, Llubera i l’entrenador Pini.

Un solitari gol de penal va atorgar la victòria al Palamós en el primer derbi de la temporada amb el Llagostera B. El domini i el control del partit van correspondre a un Palamós que va tenir clares oportunitats de fer gol, però va ser incapaç de marcar. Dani Muela (2’), Tamba (8’), Cornellà, amb una falta que va tocar el travesser, i Toni Rossell van ser els protagonistes de les millors ocasions palamosines, però es va arribar al descans amb 0-0.

En el segon temps van continuar les ocasions locals, tot i que pel Llagostera Berna va fallar tot sol davant de Quinti (47’). Toni Rossell (52’) i Tamba (56’) van tenir novament bones ocasions pels locals, però va ser en el 59’ quan un clar penal de Pol Llobera sobre Toni Rossell va ser transformat en l’únic gol del matx pel mateix Rossell. Amb el resultat en contra el Llagostera va estirar línies, però sense cap efectivitat. Abans del final l’àrbitre va anul·lar un gol al capità Cano (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)