Girona

“Hem de ser capaços de desorganitzar el rival”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha comparegut davant els mitjans en la prèvia del matx que el seu equip disputarà al camp de l’Almeria (demà a les 19.00 h)

Juan Carlos Unzué ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà al seu equip contra l’Almeria (demà a les 19 h). El tècnic ha estat preguntat per diversos aspectes a tenir en compte.

Les rotacions

El tècnic ha admès canvis en l’onze inicial respecte l’últim partit contra el Cadis: “Venim d’un esforç important al Ramón de Carranza i és important dosificar el desgast físic dels jugadors”, ha comentat Unzué, que ha afegit: “Intento utilitzar a tots els futbolistes i en les convocatòries hi solen haver canvis. És el moment perfecte per fer-ho. Prefereixo treure un equip fresc, amb ambició i ganes de demostrar coses”.

L’Almeria

El navarrès té molt respecte pel proper rival. Els andalusos mantenen la condició d’invicte i han sumat tretze dels primers quinze punts en joc: “L’Almeria ens exigirà un ritme de partit molt alt. Tenen un punt més d’agressivitat, en el bon sentit de la paraula, que el Cadis. Serà un matx en què haurem d’estar atents a les segones jugades i ser capaços de desorganitzar el rival a través de la velocitat”.

Absències

Juan Carlos Unzué no podrà comptar amb Stuani, el seu home gol, ni Jairo i Ignasi Miquel, lesionats: “Tot i les baixes que puguem tenir som un equip. És el partit idoni perquè els jugadors ho demostrin”.

La situació fora de casa

El Girona encara no ha puntuat lluny de Montilivi en els dos partits que ha disputat fins ara: “Hem de ser capaços de revertir la derrota de l’últim partit. Les ensopegades s’han d’intentar tallar el més ràpid possible perquè no es converteixi en un problema no només de resultats sinó mental”.

La llista de divuit

Pel que fa a la convocatòria de divuit futbolistes que viatgen cap a terres andaluses destaquen les absències obligades de Stuani (sancionat) i dels lesionats Jairo i Ignasi Miquel. A més, Alcalá i Aday es queden a Girona juntament amb Coris i Suárez. Calavera, Santi Bueno, Brian Oliván i Marc Gual són les gran novetats respecte la llista de l’últim partit al Ramón de Carranza contra el Cadis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)