Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“És el partit idoni perquè tots demostrin el que tenen”

Juan Carlos Unzué defensa que és hora d’avaluar la profunditat de la plantilla. “Pràcticament els utilitzo a tots, almenys en la convocatòria, i la intenció és fer canvis. Perquè és el moment perfecte i, més important encara, perquè venim d’un esforç gran fa menys de 72 hores i entenc que és difícil de poder recuperar. Prefereixo treure un equip fresc i ambiciós, amb ganes de demostrar que diumenge tindré un problema per fer la llista. Almenys és el que m’agradaria”, assegura l’entrenador del Girona.

Els blanc-i-vermells visiten l’Almeria amb la necessitat de fer un pas endavant a camp contrari i no allunyar-se més de la part alta. “La idea és revertir una derrota. No repetir dues derrotes a fora i sobretot dues de seguides. Els moments difícils de derrota s’han d’intentar tallar com més aviat millor, perquè no sigui només el problema de resultats sinó també mental”, admet Unzué, conscient que visiten un altre rival ple de confiança. “No tinc cap dubte que ens exigiran un ritme de partit altíssim. És un equip que en la idea de joc es pot assemblar al Cadis, però amb un punt més d’agressivitat. De seguida voldrà dur la pilota al nostre camp. Entenc que serà un partit més d’anada i tornada, com el del Rayo, i de molta segona jugada.” Els andalusos han fet 13 punts malgrat la revolució de l’estiu. “No sé què hi ha de l’anterior entrenador i què de l’actual, però en el primer partit ja em va agradar molt.”

La manera d’atacar

El Girona no ha marcat ni puntuat a fora. “A Albacete no vam tenir un gran dia en volum d’ocasions, però dos gols anul·lats i una al pal. L’altre dia, en vam tenir menys, però dono molt mèrit al Cadis. Dit això, tenim molt marge de millora, i això em dona confiança. Hem de ser més capaços de desorganitzar el rival”, admet el navarrès, que relativitza les baixes de Jairo i Stuani, autor de quatre dels cinc gols: “Tinc jugadors amb capacitat per fer gol, i les baixes no em condicionen el sistema ni la manera de jugar. Són homes importants, però no em sentireu lamentar-me per les baixes. Som un equip. I crec que és el partit idoni perquè tothom em demostri no només el currículum, que en tenen, sinó com estan i en quines dificultats posaran el tècnic.”

LA SACSEJADA

“Vull un equip fresc, ambiciós i amb ganes de generar-me un problema per fer la pròxima llista”

NECESSITAT

“Els moments difícils s’han de tallar perquè als resultats no s’hi afegeixi l’aspecte mental”

AMB LA PILOTA

“Hem de ser més capaços de desorganitzar el rival. El marge de millora em dona confiança”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)