Girona

Juanpe s’ho perdrà

Baixa. El comitè no perdona el central, tomba el recurs del club per les dues targetes que va veure contra l’Almeria i li imposa un partit de sanció

El comitè de competició va emetre durant el dia d’ahir la circular pública amb les sancions corresponents a la setena jornada. A la llista de futbolistes apareix Juanpe, que es perdrà el matx de demà entre el Girona i Las Palmas, un dels seus exequips, per culpa de la vermella que va veure per doble amonestació en l’enfrontament a l’estadi Jocs del Mediterrani contra l’Almeria. Així doncs, el recurs presentat pel club blanc-i-vermell per les targetes que va veure el canari ha estat tombat per l’òrgan sancionador, poc propens a revisar les amonestacions ja jutjades –els gironins no aniran a apel·lació.

La baixa de Juanpe a l’eix defensiu afegeix un problema al tècnic del Girona Juan Carlos Unzué, i és que, davant la pèrdua ja coneguda d’Ignasi Miquel per lesió –el defensa està aturat des de fa tres setmanes però encara n’hi queden tres més per recuperar-se–, els efectius naturals per a la posició de central són Alcalá, que va caure de la convocatòria en l’últim partit; Ramalho, que tot just va tornar a jugar a Almeria després d’incorporar-se al Girona passada la pretemporada, i Santi Bueno, que encara no ha debutat amb el primer equip. En cas de tornar a formar una defensa de tres, Unzué haurà de jugar les cartes que té o tornar a adaptar Maffeo a l’eix o, en cas d’apostar per una línia de quatre, Ramalho i Alcalá parteixen amb avantatge per formar parella.

Si l’entrenador navarrès optés per donar l’alternativa a Santi Bueno, l’uruguaià podria debutar per fi a segona A després de no poder-ho fer durant el primer tram de la campanya 2017/18, quan va pertànyer a la disciplina blaugrana. A les ordres de Gerard López, el central no va jugar cap minut.

TRES O DOS CENTRALS

Amb tres, Maffeo podria jugar a l’eix, amb dos, Ramalho i Alcalá tenen més possibilitats que Bueno
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)