Girona

Sense Borja García

Lesionat. El mitjapunta madrileny cau de la convocatòria per un cop que arrossega del camp del Cadis, tot i que va jugar uns minuts a Almeria

L’absència de Borja García va ser la novetat més destacada de la convocatòria facilitada ahir per Juan Carlos Unzué, que va decidir tornar a concentrar els seus futbolistes –ja ho va fer contra el Rayo Vallecano– en la vigília d’un partit a Montilivi. El madrileny, segons va revelar ahir el tècnic, arrossega un cop al soli des del partit al camp del Cadis, malgrat que va jugar uns minuts tres dies després a Almeria. “Allà es trobava bé, però en els últims dies no ha tingut bones sensacions i hem decidit que descansi una setmana perquè no és un problema greu, només una microruptura”, va comentar el tècnic.

Tres a dins

Respecte a Almeria, la baixa de Borja García no és l’única novetat. També ha caigut per obligació el sancionat Juanpe Ramírez, tot i que ja se sabia des que divendres el comitè va desestimar les al·legacions del Girona. I Jordi Calavera, que va ser titular als Jocs del Mediterrani. Les novetats són Aday Benítez, Pedro Alcalá i Cristhian Stuani. El carriler torna després que el tècnic li donés descans –havia enllaçat quatre partits sencers–, el central després d’un descans que sonava també a càstig –es va fer un autogol a Albacete i un altre a Cadis– i el pitxitxi, després de complir el partit de sanció –el van expulsar en els darrers minuts al Carranza per doble amonestació.

A banda de Calavera, també veuran el Girona-Las Palmas des de la llotja per motius tècnics el porter José Aurelio Suárez –l’arribada d’Asier Riesgo ha relegat l’asturià clarament a la condició de tercer porter– i Sebas Coris. El tossenc és l’únic futbolista dels 25 de la plantilla que encara no ha format part de cap convocatòria, però no pas l’únic que encara no ha jugat cap minut en la lliga. En la seva mateixa situació es troben els porters Riesgo i Suárez –Juan Carlos és l’únic futbolista de la plantilla que ha disputat tots els minuts possibles (540)–, el central Santi Bueno i el lateral Brian Olivan, els quals enllacen dues convocatòries. Dels vint-i-cinc futbolistes de la plantilla, Unzué ha fet servir fins avui vint jugadors.

Unzué va deixar fora Calavera, que va ser titular a Almeria, Coris i el porter Suárez
Tornen a la llista Stuani després de la sanció i Alcalá i Aday, descartats a Almeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)