2a divisió FEF

Un gol d’Alan Baró dona els tres punts a l’Olot (1-0)

2a divisió B. Els de la Garrotxa superen al València Mestalla i, després de dues derrotes, tornen al camí del triomf, sumen set punts i escalen diverses posicions en la classificació

L’Olot ha aconseguit vèncer al València Mestalla gràcies a una diana del central Alan Baró. Els de la Garrotxa han fet una bona primera meitat però en la segona han hagut de defensar-se i patir per aguantar les arribades i, sobretot, el domini de la possessió del filial valencianista, que ha tingut opcions d’empatar.

L’equip dirigit per Raúl Garrido s’ha avançat en el 28 després que Alan Baró aprofités a la perfecció un servei de cantonada executat per Hèctor Simón. El de Darnius ha rematat amb el cap al primer pal creuant la pilota i superant al porter del Mestalla, que no ha pogut evitar la diana olotina. Masó ha pogut ampliar l’avantatge local amb dues ocasions també en la primera part.

En la segona, el domini ha passat a ser visitant i el filial del València ha tingut la possessió. Aquest control li ha permès gaudir d’alguna arribada perillosa. La més clara l’ha tingut Pérez quan després de controlar una esfèrica amb precisió ha provat un xut des de la frontal que ha impactat amb el travesser de la porteria d’un Pol Ballesté que ha pogut mantenir la porteria a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)