3a divisió FEF

El pas endavant de la Unió es posa a prova a l’Olímpic de Terrassa

3a divisió. Els de Xavi Agustí intentaran donar continuïtat a la victòria contra l’Europa al camp d’un dels grans aspirants (18 h)

El Figueres va aconseguir diumenge passat una importantíssima victòria (3-2) contra un Europa que, tot i no haver començat bé el curs, ha de ser un dels animadors de la lliga. Per això els figuerencs, ara que semblen haver trobat el camí a seguir, volen tenir continuïtat i anar sumant per sortir de la zona baixa i acostar-se a posicions capdavanteres. Per fer-ho hauran d’obtenir un bon resultat aquesta tarda en un dels camps més complicats de la categoria, el del Terrassa. I és que els egarencs aspiren clarament a l’ascens aquesta temporada i, tot i que no han guanyat encara a domicili –empats als camps de l’Europa i el Vilassar i derrota a Vilafranca–, han començat el curs sense deixar escapar ni un punt a casa amb les victòries contra el Banyoles (3-1) i el Granollers (1-0). En el duel d’avui serà baixa Pol Tarrenchs, per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)