2a divisió FEF

De penal i de prestigi

2a divisió B. El Llagostera comença perdent contra l’Hèrcules, però dues dianes de penal de Cortés donen tres punts d’or als d’Oriol Alsina (2-1)

llagostera 2 hèrcules 1

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Noel, Diego, Maynau (Bigas, 58’), Juvanteny (Pol Gómez, 62’), David García, Cortés (Pasqui, 83’), Gil Muntadas, Nahuel i Sascha.HÈRCULES:Falcón, Álvaro (Olmedo, 73’), Samuel, Pablo Íñiguez, Nani, Fran MIranda (Diego, 72’), Yeray, Jesús Alfaro, Borja, Carlos Martínez i Benja (Jona, 28’).GOLS:0-1 (14’) Carlos Martínez. 1-1 (16’) Cortés, de penal. 2-1 (36’) Cortés, de penal.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:als locals Sascha, Nahuel, Pasqui i Marcos; i als visitants Fran, Álvaro, Alfaro i Diego.T.V.:directa al visitant Borja (89’).

L’Hèrcules està en crisi, només té un punt, ha canviat d’entrenador, ha començat la temporada a un nivell molt baix i tot el que es vulgui, però continua sent l’Hèrcules que aspira a tot, i és que en algun moment està clar que despertarà. Per això, els tres punts que el Llagostera va sumar ahir amb la primera victòria de la temporada a casa, tenen un valor incalculable. La victòria va ser suada, i és que els alacantins van donar els primers senyals de vida de la temporada amb un partit més que correcte que van dominar gairebé durant els noranta minuts. El Llagostera, però, va esmolar les seves armes i en va treure el màxim profit gràcies a dos penals que va transformar Sergio Cortés. L’extrem, l’última incorporació de l’estiu, va creixent cada dia i ahir va donar els tres punts.

Nova remuntada

Un mèrit més a afegir a la victòria és que els llagosterencs van començar perdent. Però com va passar al camp del Nàstic i del Prat, els d’Oriol Alsina van capgirar el marcador. L’Hèrcules es va avançar al minut 14, amb un grandíssim xut de Carlos Martínez des de la frontal que va entrar ajustat al pal. Semblava el punt final d’un inici de màxima intensitat, però just en l’acció següent Sascha va forçar un penal –força rigorós– que Cortés va convertir en l’empat a un. Amb el marcador igualat va aparèixer la qualitat dels visitants. Possessió, domini i arribades amb perill. Però el Llagostera va poder aguantar la pressió i va tornar a colpejar gràcies a un penal sobre Gil –aquest indiscutible– que novament Cortés va transformar (36’). Era el 2-1, que acabaria sent definitiu.

I si el marcador no es va moure més no va ser perquè l’Hèrcules, víctima de la mala ratxa, abaixés els braços, sinó perquè el Llagostera va anar augmentant la solidesa amb el pas dels minuts. D’ocasions, els alacantins en van tenir moltes, però entre la defensa i Marcos no van permetre que arribés l’empat. De fet, l’última ocasió la va tenir Gil, però la pilota es va estavellar al pal. A més, els visitants van jugar amb deu els minuts del temps afegit per l’expulsió de Borja, que va empènyer el tècnic Oriol Alsina.

Aquests tres punts ens permeten tenir tranquil·litat després de dos mals resultats. És un bon inici
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Hem sabut reaccionar molt bé al seu gol. Hem donat el cent deu per cent de nosaltres en un partit que ha estat molt igualat