El Banyoles toca el cel amb una golejada contra el Sants

3a divisió. Els banyolins guanyen el segon partit seguit a casa en un duel brillant

banyoles 3 sants 0

BANYOLES:Bartrina, Sala, Genís, Quimo, Pol, Via (Toni Güell, 70’), Andreu, Bech, Moha (Cris, 73’), Èric Gispert i Turon (Casanova, 59’).SANTS:Oriol, Sergi, Alberto, Aleix, Juli (Suma, 46’), Guille, Navarro, Gala (Markus, 66’), Fabre, David Cura i Guillermo (Miguel, 46’).GOLS:1-0 (3’) Èric Gispert, de penal. 2-0 (51’) Turon. 3-0 (60’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Carrero Romero.T.G.:al local Quimo; i als visitants Fabre, Miguel i Suma.

El Banyoles no para de créixer en les últimes jornades i ahir ho va consumar amb una victòria brillant contra el Sants (3-0). Els d’Adam Fontes van fer segurament el millor partit de la temporada, sense donar cap oportunitat al rival, i ja encadenen tres jornades sense perdre i dues victòries a casa, que l’allunyen de la zona baixa.

El matx es va començar a decantar ben aviat, al minut 3, gràcies a una acció de Turon –el punta va fer un partit descomunal– que va acabar en penal. El capità Èric Gispert no va perdonar i va marcar l’1-0. Fins al descans el Banyoles va controlar molt bé el partit, sense aparèixer gaire en atac però sense concedir cap arribada clara al Sants. I en la represa va arribar la festa. Primer Turon, en una acció personal brutal, va marcar el 2-0 i en el 60’ Casanova, que acabava d’entrar, va fer el 3-0 assistit per Moha. La mitja hora final va ser per disfrutar.