Girona

La infermeria no es buida

Lesionats. Juan Carlos Unzué no recuperarà Ignasi Miquel, Jairo ni Maffeo, tres futbolistes que quan han estat a punt han estat titulars, per als partits contra el Deportivo i el Racing

Juan Carlos Unzué tindrà a la seva disposició els mateixos futbolistes que va tenir per al partit al camp de l’Osca perquè cap dels lesionats –Ignasi Miquel, Pablo Maffeo i Jairo Izquierdo, titulars quan han estat en condicions– està recuperat ni ho estarà de manera immediata. Qui més a prop té la reaparició és Maffeo, que va ser l’últim a lesionar-se (en el darrer partit a Montilivi contra Las Palmas). I el que trigarà més és Ignasi Miquel, que va rebre de valent en un dels entrenaments previs al Girona-Màlaga després d’haver estat titular en els dos primers partits de lliga.

Ignasi Miquel
En un dels entrenaments previs al partit contra el Màlaga es fa un trencament fibril·lar del quàdriceps esquerre amb afectació al tendó. 8 setmanes.
Previsió de tornada:
Inicis de novembre. Es perdrà els partits contra Deportivo, Racing, Elx, Oviedo i Alcorcón. Si els terminis es compleixen, podria reaparèixer el 3-N contra l’Extremadura o el 10-N contra el Tenerife.
Jairo Izquierdo
Rep una forta entrada al camp del Cadis i s’ha de retirar amb llitera. Les proves a les quals se sotmet revelen que té un esquinç de grau 2 al turmell dret. 4 setmanes.
Previsió de tornada:
Mitjan octubre. L’estimació després de lesionar-se al Carranza (el 14 de setembre) era d’un mes. S’ha perdut ja tres partits (Almeria, Las Palmas i Osca) i se’n perdrà tres més (Alcorcón, Extremadura i Tenerife).
Pablo Maffeo
Es va fer mal en la primera meitat del Girona-Las Palmas després d’una forta topada amb De la Bella. El resultat va ser un petit trencament en l’adductor de la cama dreta. 2 setmanes.
Previsió de tornada:
Per al Girona-Elx (12-O). La lesió ha coincidit amb una jornada entre setmana i, a banda de no jugar a Osca, també es perdrà els duels contra el Dépor i el Racing.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)