2a divisió FEF

Mals inicis, grans finals

2a divisió B. El Llagostera és, amb diferència, l’equip que més punts ha sumat després d’anar al darrere en el marcador dels 122 equips de 2a B, 2a A i 1a

Gairebé ha deixat de ser una sorpresa veure el Llagostera començant els partits no gaire afinat i anar greixant la maquinària a poc a poc per acabar colpejant el rival. Contra l’Hèrcules els d’Oriol Alsina ho van tornar a fer, ja que després de rebre el gol de Carlos Martínez es van recuperar immediatament per capgirar el marcador amb dos gols de penal de Cortés i sumar els tres punts (2-1). El mateix havia passat contra el Nàstic (1-3) i el Prat (1-2), mentre que contra l’Eixea Kuku també va salvar un punt a les acaballes després d’anar al darrere en el marcador. I és que en les sis jornades disputades els llagosterencs sempre han anat perdent en un moment o altre, però només n’han sortit amb les mans buides en dos i han acabat sumant 10 punts.

El rei de les reaccions

El cert és que haver sumat 10 punts en 6 jornades ja és un èxit per al Llagostera, però encara més havent de remuntar en tots els partits. De fet, els llagosterencs ja han sumat els mateixos punts que en tota la temporada del descens a tercera després d’anar al darrere en el marcador. I és que, de moment, el Llagostera no té cap equip de la lliga que se li acosti, perquè el següent conjunt del grup tercer de segona B amb més punts després d’anar al darrere en el marcador és el Prat, que n’ha sumat quatre, i el següent, el Vila-real B, amb tres. La diferència és bestial, perquè entre els 19 rivals del Llagostera només han sumat un total de 19 punts després d’anar perdent, menys del doble que el conjunt gironí.

No és només el millor de la lliga. Les remuntades del Llagostera de moment el col·loquen com el millor equip en aquest aspecte del futbol professional de l’Estat espanyol, perquè cap dels 122 equips de primera, segona A o segona B s’acosta als 10 punts, tot i que a 1a i a 2a A s’hagin jugat més partits. Qui més s’hi acosta és el Betis, que després d’anar perdent ha aconseguit guanyar dos partits i empatar-ne un altre i sumar set punts. A 2a A qui més n’ha sumat és el Rayo, amb sis punts, seguit de la Ponferradina i el Mirandés amb cinc. Qui també ha sumat cinc punts són la Cultural Leonesa i el Còrdova, els dos equips de la categoria de bronze que més punts han remuntat darrere el Llagostera, que els arriba a doblar.

10 punts
2a divisió B:
Llagostera (G. 3)
9 o 8 punts
Cap.
7 punts
1a divisió:
Betis
6 punts
2a divisió A:
Rayo Vallecano
5 punts
2a divisió A:
Ponferradina i Mirandés.
2a divisió B:
Cultural Leonesa (G. 2) i Còrdova (G. 4).
4 punts
1a divisió:
Barça.
2a divisió A:
Elx.
2a divisió B:
Oviedo B, Celta B i Madrid Castella (G. 1); Alavés (G. 2); Prat (G. 3); Cadis B i Talavera (G. 4).
3 punts
1a divisió:
Atlético, Sevilla, Llevant, Osasuna i Espanyol.
2a divisió A:
Cadis i Deportivo.
2a divisió B:
Atlético B, Pontevedra, Getafe B i Las Palmas B (G. 1); Real Sociedad B, Bilbao Athletic, Barakaldo, Tudelano, Salamnca UDS i Burgos (G. 2); Vila-real B (G. 3); San Fernando, Recreativo, Villarobledo, Ieclà, Múrcia i Sevilla Atlètic (G. 4).

Tots els punts amb remuntada

Més enllà del valor de capgirar situacions adverses, el que destaca del que ha aconseguit el Llagostera en aquestes primeres jornades és que tots els punts que ha sumat –tres victòries i un empat– han arribat després d’anar al darrere en el marcador. Tot i això, no és l’únic dels 122 equips de les tres principals categories que ho ha fet. Hi ha dos equips més que només han sumat venint des de darrere en el marcador, que són el Leganés (2 punts) i el Prat, que ha empatat 4 partits després de començar perdent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)