2a divisió FEF

El Llagostera més efectiu encadena el segon triomf a Oriola (0-3)

2a divisió B. Dues dianes de Nahuel Arroyo i una altra de Diego, de penal, atorguen a l’equip dirigit per Oriol Alsina un triomf magnífic a Los Arcos

El Llagostera ha superat a l’Oriola (0-3) i encadena així la segona victòria en la lliga. El conjunt llagosterenc ha sabut controlar les arribades locals gràcies a la bona predisposició defensiva i les aturades de Marcos per poder assestar els cops a l’Oriola en moments clau.

Quan més patia l’equip dirigit per Oriol Alsina, una gran jugada de Gil Muntadas ha acabat amb el primer dels dos gols de Nahuel. L’extrem ha aprofitat el refús d’Emilio a xut de Gil per avançar al seu equip (40’).

En la segona meitat, el guió ha estat semblant. Els locals han intentat fer un pas endavant per aconseguir la igualada però el Llagostera ha resistit i ha tornat a fer mal al contrari a la mínima que ha pogut. En el 70, Sascha ha controlat l’esfèrica, l’ha posada a l’espai cap a Nahuel i aquest ha picat magistralment a la sortida del porter per establir el 0-2.

Amb l’Oriola amb un genoll damunt la lona, Gil ha estat objecte de falta a dins de l’àrea i Diego ha estat l’encarregat d’executar la pena màxima per establir el 0-3 final.

El Llagostera, gràcies al triomf, s’enfila fins a la tercera posició de manera provisional a un sol punt del líder, l’Andorra, que aquesta tarda ha empatat a Buñol contra l’Atlètic Llevant (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)