Passeig triomfal a Igualada

3a divisió. El Peralada obté la primera victòria al camp després de ser molt superior al cuer. Marc Medina, Bertomeu i Ritxi van ser els golejadors

igualada 0 peralada 3

IGUALADA:Albert, Marc Vicente (Simón, 67’), Bernat, Calvo, Joel Solà, Martí Just, Èric, Gulias, Castaño (Nil Prades, 50’), Mase (Òscar García, 45’) i Baz.PERALADA:Aroca, Carles Puig, Canal, Cunill, Guillem, Sergi Romero (Arnau Ortiz, 84’), Jorge Torres, Èric Vilanova, Ritxi Mercader (Amoedo 76’), Marc Medina (Bertomeu, 56’) i Èric Pimentel.GOLS:0-1 (14’) Marc Medina. 0-2 (65’) Bertomeu. 0-3 (71’) Ritxi Mercader.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Òscar García, Simón, Èric i Just.T.V.:per doble amonestació a Bertomeu (87’).PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal Les Comes d’Igualada.

El Peralada va vèncer i convèncer en el seu primer triomf damunt el terreny de joc –va sumar tres punts del duel que havia de disputar contra el Reus, ja retirat–. Les dianes de Marc Medina, en la primera part, i de Bertomeu i Ritxi Mercader, en la segona i amb els locals buscant l’empat, van ser suficients per assegurar tres punts que allunyen l’equip del descens directe.

L’Igualada va intentar pressionar el Peralada i Èric va provar un xut matiner des de fora de l’àrea com a avís (7’). Poc després, però, una gran jugada col·lectiva dels xampanyers va acabar amb una centrada de Carles Puig a Marc Medina, que només va haver d’empènyer l’esfèrica a gol (14’).

La diana va donar tranquil·litat als d’Albert Carbó, que van disposar de més arribades –Pime gairebé remata des del punt de penal (25’) i el mateix davanter va veure com el local Iñaki impedia el gol damunt la mateixa ratlla després que hagués driblat el porter (45’).

En la segona part, l’Igualada, amb més cor que cap, va voler fer un pas endavant però en el 55, una espectacular jugada de Pime, que es va escapar de tothom, va acabar amb Marc Medina topant amb Albert, que va refusar molt bé el perill. El Peralada va intentar trenar contres i en el 66, Bertomeu va fer el 0-2 aprofitant una recuperació de Vilanova en camp contrari, i en el 71, Ritxi Mercader va fer la sentència, després d’una gran jugada personal i un eslàlom que li va possibilitar superar el porter amb un xut creuat amb l’esquerra.

En els minuts finals el duel es va tornar a igualar però el marcador ja no es va moure més.