2a divisió FEF

Sant Marcos i santa eficàcia

Novè punt a fora. El Llagostera aguanta l’embranzida de l’Oriola gràcies a l’actuació del seu porter. Nahuel, amb un doblet, i Diego, a les acaballes, de penal, assesten els tres cops mortals

Oriola 0 llagostera 3

ORIOLA:Emilio, Pina, José Carlos, Nico, Antonio, Cases (Solano, 45’), Badal, Brian, Fondarella (Andrés Sánchez, 60’), Pitu i Pedro Inglés (Javi Llor, 74’).LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Diego, Noel, Bigas, David García, Juvanteny (Pol Gómez, 60’), Cortés (Kuku, 80’), Gil Muntadas, Nahuel (Èric, (78’) i Sascha.GOLS:0-1 (40’) Nahuel. 0-2 (70’) Nahuel. 0-3 (89’) Diego, de penal.ÀRBITRE:Fernández Cintas.T.G.:a Pedro Inglés, José Carlos i Pol Gómez.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 800 espectadors a l’estadi de Los Arcos d’Oriola.

El Llagostera va encadenar el segon triomf en la lliga, el tercer a domicili en quatre partits, i ja es troba de manera provisional en la tercera posició de la taula, a només un punt del líder, l’Andorra (0-3). La bona actuació del porter Marcos, les dues dianes de Nahuel i una de Diego, des del punt de penal, ja a les acaballes, van permetre als d’Oriol Alsina endur-se els tres punts d’Oriola.

Els del Baix Segura van pressionar en els primers compassos del partit, però Marcos va aguantar el zero per al seu equip. En el minut 8, el porter va posar una mà per refusar un cop de cap de Cases, i en el 34, quan Los Arcos cantava gol, va fer una aturada magistral, aquesta vegada a cop de cap d’Antonio, a mig metre de la porteria. La defensa llagosterenca també va permetre als gironins mantenir-se ben vius, i és que, en el 40, una gran jugada de Gil Muntadas la va acabar fent entrar a la porteria Nahuel, que, amb la canya a punt, va pescar el refús d’Emilio a xut precisament de Gil.

En la segona meitat, la tònica no va variar i l’Oriola va continuar insistint per guanyar terreny als d’Oriol Alsina. Amb un joc menys fluid per part local i moltes interrupcions, el Llagostera va tenir clar que l’esquena dels defensors i els contraatacs li havien d’alleugerir el triomf. En el minut 70, Sascha, en una jugada marca de la casa, va controlar la pilota i va servir una passada a l’espai a Nahuel, que la va picar a la sortida del porter Emilio.

A la desesperada, els locals van topar amb el pal en el 80 i, en l’últim minut, Gil va ser objecte de falta a dins de l’àrea i l’àrbitre va xiular penal. El central Diego no va dubtar: va executar la pena màxima i va establir el 0-3 definitiu. Una victòria eficaç, el tretzè punt del curs, que permet als llagosterencs fer un salt de qualitat en la classificació i instal·lar-se en la zona noble.

Sembla que hagi estat fàcil, però el partit ha estat molt complicat. Marcos ens ha aguantat i fer el primer gol ha estat molt important
En la segona part s’han obert molt, hem trobat l’esquena de la seva defensa i ho hem sentenciat