2a divisió FEF

Reacció a temps del Cornellà

2a divisió B. En una segona part frenètica, el conjunt de Romo s’endú els tres punts imposant-se al gol del Prat en el minut 64

AE PRAT 1 CORNELLÀ 2

AE PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas (Chabboura, 88’), Ricarte, Argilaga, Putxi, Pla, Arjona, Pedro Bravo (Toni, 60’), Guiu i Raillo.CORNELLÀ:Ramon, Oscar Prats, Mario Robles, Baro, Ramon Riego, Fall, Nana, Guzmán, Abde (De Baunbag, 82’), Eloy (Fer Pina, 69’) i Pablo Fernández (Esteve, 76’).GOLS:1-0 (64’) Raillo. 1-1 (65’) Pablo Fernández. 1-2 (86’) Esteve.ÀRBITRE:Martínez García.T.G.:Als locals Salva, Guiu, Putxi i Pla i als visitants Nana i Mario Robles.

Prat i Cornellà necessitaven la victòria, quelcom que no van demostrar en un primer temps marcat per la por a cometre errades. Tota l’acció es va concentrar en una segona part frenètica que va obrir Pablo Fernández amb un xut al pal. A l’equador, Raïllo avançava els potablava, però, 75 segons després, Pablo Fernández col·locava la igualada amb una rematada de cap. Guiu va estar a punt de marcar el 2-1 i el Cornellà va veure com la fusta apareixia de nou per evitar el gol. Esteve va robar la pilota i no va fallar davant Andrés per culminar la remuntada.