2a divisió FEF

L’oportunitat de coronar-se

2a divisió B. El Llagostera pot posar el colofó a un gran inici de temporada en els dos partits consecutius al municipal –que es preveuen d’allò més exigents– contra el Sabadell i el Barça B

El Llagostera acaba d’encadenar per primera vegada aquesta temporada dues victòries, de deixar la porteria a zero també per primer cop i ha començat millor que mai a domicili. Tot són alegries, però al conjunt gironí ningú vol treure el peu de l’accelerador, i és que es té clar que ser cinquens amb 13 punts, a només un del líder, no vol dir res. “El nostre objectiu només és aconseguir com més aviat millor la permanència i encara ens queda molt camí, però hem d’aprofitar aquesta bona dinàmica per seguir sumant. De moment hem fet els deures”, valora el migcampista del Llagostera David García, un dels dos jugadors de camp, juntament amb Sascha, que ha jugat tots els minuts de la lliga i una peça clau per entendre aquest gran inici de temporada. “M’han donat molta confiança des que vaig arribar i sempre que sigui per ajudar l’equip hi seré per al que faci falta. Hi ha molta competitivitat a la plantilla, amb molts grans jugadors, i això fa apujar el nivell”, comenta el migcampista.

A més de tenir la mentalitat de continuar sumant, el Llagostera té una gran oportunitat per fer-ho, i és que els d’Oriol Alsina encadenaran dos partits a casa: aquest dissabte contra el Sabadell i el següent contra el Barça B. “Seran molt durs, i és que el Sabadell és un dels millors equips que ens trobarem de moment, perquè el Nàstic i l’Hèrcules estaven com estaven quan vam jugar, i el Barça B té els millors jugadors, però haurem d’aprofitar que el camp no s’adapta al que necessiten”, comenta David García, conscient que sumar el sis de sis a casa no serà gens fàcil. “A segona B costa molt encadenar victòries i ja en tenim dues, així que imagina’t tres o quatre, però a vegades passa i ho donarem tot per aconseguir-ho”, afirma.

El quart que ho intenta

Aconseguir el sis de sis a casa no és gens fàcil i així s’ha comprovat amb els tres equips que de moment han encadenat dues jornades seguides a casa. L’Oriola només ha pogut sumar un punt amb l’empat contra el Sabadell (1-1) i la derrota contra el Llagostera (0-3). Pitjor balanç va firmar l’Hèrcules, que va perdre consecutivament contra el Sabadell (0-2) i l’Oriola (1-3). Qui més profit en va treure va ser l’Atlètic Llevant, que va perdre contra el Sabadell (1-2) però va guanyar contra l’Hèrcules (1-0). Els d’Oriol Alsina, doncs, seran el quart equip que intentarà fer el sis de sis a casa i confien a ser els primers a aconseguir-ho.

Saben com es fa

El camí per encadenar dues victòries el Llagostera el coneix. Ho va fer el curs passat a tercera en dues ocasions: va superar el Castelldefels (3-2) i el Granollers (4-0) en les jornades 18 i 19; i el Reus B (1-0) i el Terrassa (5-0) en les jornades 36 i 38 –entremig els llagosterencs van descansar per la lliga de 21–. A segona B, el Llagostera també ho va aconseguir les dues primeres vegades que ho va intentar –en els cursos 2011/12 i 2012/13–, però les quatre següents es va quedar sempre a mitges, va sumar tres –una vegada– o quatre punts –tres vegades.

A segona B costa molt encadenar victòries i ja en tenim dues. Imagina’t tres o quatre. Ho donarem tot per fer-ho
David García
Hem d’aprofitar aquesta bona dinàmica per seguir sumant. Tenim una oportunitat a casa però no serà gens fàcil fer el sis de sis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)