3a divisió FEF

El Peralada busca la primera alegria davant la seva afició

3a divisió. Els xampanyers reben el Vilafranca (17 h) disposats a donar continuïtat a la contundent victòria al camp de l’Igualada

El Peralada es va treure un pes de sobre dissabte passat amb la victòria (0-3) al camp del Vilafranca i avui aspira a donar continuïtat a aquella alegria amb una victòria a casa contra el Vilafranca, que arriba com a cinquè classificat tot i que en les últimes quatre jornades només ha estat capaç de sumar els tres punts amb la victòria per la mínima al camp de l’Igualada (0-1). Més enllà de la victòria, l’objectiu del Peralada és consolidar la millora defensiva de l’equip en les últimes jornades, i és que els d’Albert Carbó només han encaixat un gol de jugada en les últimes tres jornades –la Pobla va guanyar al municipal amb un gol de penal–. Per al partit d’avui el tècnic xampanyer tindrà la baixa de Bertomeu, que va ser expulsat a Igualada després de marcar, i de Sergi Bas per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)