Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Ens ha penalitzat l’entrada”

El Girona va començar amb mal peu i va ser incapaç de redreçar-ho. “Tinc la sensació que ens ha penalitzat molt l’entrada al partit. No crec que hi haguem entrat malament, però el rival ha estat millor. Ha dut la pilota al nostre camp i no ens ha deixat sortir amb desimboltura”, va admetre Juan Carlos Unzué, que no tenia cap explicació concreta: “Crec que és més mèrit del rival. Sense fer res malament nosaltres, tot i que sempre hi ha errors puntuals en cada jugada. Tampoc he vist que l’equip estigués apagat. Però ens trèiem la pilota de sobre, i ha costat uns quants minuts.”

I a partir d’aquí, impotència contra un Elx que va ser molt més eficaç a les dues àrees. “Hem tingut les nostres ocasions, i passa allò que si en marques una canvia el partit, però si no sembla que tot el que fas és molt menys.” Unzué, això sí, va trobar a faltar serenor: “Per ser efectiu, has d’arribar en bones condicions, amb un estat anímic entre l’ambició i el relaxament, perquè la tensió fa que tot es precipiti una mica més. Tenim marge de millora en aquest aspecte; ens ha passat en altres fases de partits. Està bé tenir ambició perquè la pilota vagi ràpid cap endavant, però també cal paciència. No és fàcil d’aconseguir.” Interrogat per si l’Elx els havia demostrat que no hi ha rivals més accessibles, el navarrès va dir: “Som els de dins que ens equivocaríem si ho penséssim. Si els de fora ho creuen, no ho podem controlar. El més important és que nosaltres siguem conscients de la dificultat i que, si no estem al màxim nivell, els partits es decideixen per situacions molt puntuals.”

Unzué havia parlat molt del pas endavant, i no només en resultats, dels dos anteriors partits. “Seria estúpid no dir que una tercera victòria ens hauria anat molt millor. Però també dèiem que una derrota no t’ha de treure res. I menys com ha arribat, mirant de ser ambiciosos. Ara el que no pot passar és que per una derrota caiguem. A Oviedo ens hem d’intentar refer i guanyar.”

El tècnic del Girona va defensar el joc d’Àlex Granell i Gerard Gumbau al mig del camp. “Els volíem fer jugar una mica més junts perquè els seus pivots són molt agressius i volíem treure’ls del seu espai per crear-ne darrere seu. Si hi ha algun responsable, soc jo.” També va argumentar l’estrena de Brian Oliván: “Ha entrat bé i ens ha donat capacitat per arribar i fer bones centrades”, va dir.

L’ARRENCADA

“Tampoc he vist l’equip apagat.És més mèrit del rival, que ha estat millor”

AMB DIFICULTATS

“La tensió fa que tot es precipiti més. S’ha de ser ambiciós però tenir paciència”

MILLORA FRENADA

“No pot passar que per una derrota caiguem. Ara ens hem de refer a Oviedo”

Pacheta: “Ells ho tenen tot; és un gran triomf”

X.M.

L’entrenador de l’Elx va donar molt valor a la victòria. “No crec que hi hagi gaires equips que guanyin a Girona. És un equip molt gran, un candidat clar. Molt forts, molt precisos, amb molta energia. Ho tenen tot. Ens ha somrigut la fortuna, però hem fet un partit d’un gran nivell. És un gran triomf”, va explicar José Rojo Pacheta, que va veure l’Elx “més contundent a les dues àrees”. “És normal que el Girona creï ocasions, perquè té un gran potencial, però nosaltres hem estat bé. Hem fet un partit molt complet.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)