2a divisió FEF

Un gol a les acaballes sentencia el Llagostera (0-1)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina perden contra el Sabadell en un partit molt igualat i sense ocasions que decideix Èdgar Hernández amb un llençament de falta en el 85’

El Llagostera no ha pogut allargar la ratxa i ha perdut per la mínima a casa contra el Sabadell (0-1) en un partit que ha tingut poca història però que s’ha decidit a les acaballes amb un gran llençament de falta d’Èdgar Hernández.

En la primera part no ha passat pràcticament res. I és que el Llagostera, a base de joc directe, i el Sabadell, jugant des de darrere, no han tingut l’encert necessari a tres quarts de camp per crear ocasions. L’única ocasió clara ha estat dels gironins amb una rematada de cap del debutant Magallán que Mackay ha aturat amb problemes.

La segona part ha tingut més tensió i el Sabadell no ha pogut jugar tan a gust com en la primera. Tot i això les ocasions han continuat sent molt escasses i els porters han viscut amb relativa tranquil·litat fins. Mackay només ha hagut d’intervenir en dos xuts inofensius des de lluny mentre que Marcos només ha tingut feina en el gol, on no ha pogut fer res, i és que en una falta a un metre de la frontal Èdgar Hernández l’ha superat amb un xut magistral (85’) que ha deixat els llagosterencs sense capacitat de racció.