2a divisió FEF

Perdre així fa molt mal

2a divisió B. El Llagostera acaba caient contra el Sabadell per un gol de falta d’Edgar Hernández a les acaballes en un partit amb molt poques ocasions i trenca la ratxa positiva

llagostera 0 sabadell 1

LLAGOSTERA:Marcos; Crespo, Noel, Diego, Bigas (Kuku, 87’); David García, Magallán (Adri Lledó, 55’); Sergio Cortés, Gil Muntadas, Nahuel (Èric Jiménez, 69’); i Sascha.SABADELL: Mackay; Òscar Rubio, Aleix Coch, Grego, Josu; Ángel, Adri Cuevas; Pascual (Acedo, 70’), Boniquet (Èdgar Hernández, 82’), Lanzarote (Aarón Rey, 75’); i Néstor Querol.GOLS:0-1 (87’) Edgar Hernández.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:Al local Bigas, i als visitants Josu, Òscar Rubio, Néstor Querol i Ángel.PÚBLIC:Uns 700 espectadors.

El Llagostera no va poder allargar la ratxa de dues victòries consecutives i va perdre per la mínima contra el Sabadell al municipal (0-1). El resultat podia entrar dins de tots els guions, i és que el Sabadell va demostrar per què és un equip més madur que els altres anys i aspira a tot, però tal com es va produir va ser extremadament dolorós per a un conjunt gironí que es va merèixer com a mínim l’empat. Només un gran llençament de falta d’Edgar Hernández va trencar tots els esquemes en el minut 85.

El partit en si va tenir molt poca història, perquè les ocasions van escassejar d’allò més. El xoc d’estils, amb un Llagostera buscant treure petroli del joc directe i l’esforç innegociable de Sascha despenjant pilotes i un Sabadell molt atrevit jugant des de darrere amb un Ángel fent de director d’orquestra, va quedar anul·lat. D’intents d’arribar amb perill a l’àrea rival n’hi va haver molts, però que es concretessin, ben pocs. Alguns ais i alguns uis, però poc més. De fet, més enllà d’un parell de rematades inofensives a cada banda, en la primera part només hi va haver una ocasió que, això sí, va ser molt clara i la va tenir el Llagostera. Magallán, la gran novetat en l’onze perquè debutava, va rematar una falta penjada per Cortés i només una gran intervenció de Mackay va evitar que es convertís en l’1-0.

En la segona, el guió va ser pràcticament idèntic. Amb més intensitat, més joc dur al mig del camp i encara menys arribades, però en la mateixa línia de ser un partit encaminat cap a l’empat a zero. Marcos va ser un espectador més perquè va veure com Néstor xutava alt en la primera rematada dels vallesans i Mackay va haver de recollir dos xuts llunyans de Sascha i Crespo. Quan el partit ja es moria, però, una falta innocent dels llagosterencs va permetre a Edgar Hernández marcar l’únic gol del partit amb un xut magistral que deixava el Llagostera sense botí.

ELS VESTIDORS

Han tingut molta més possessió, però sense risc per a nosaltres; i és que a banda del gol no han tingut cap ocasió més clara
Ens ha faltat més encert en l’estratègia i que algun jugador entengui què és la 2a B i faci un pas endavant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

El debut de Magallán, una alegria

Un dels fitxatges del Llagostera aquest estiu que està cridat a ser un jugador important és Santi Magallán, que en les primeres jornades no havia pogut jugar per culpa d’una lesió. El migcampista argentí va entrar en la convocatòria en el partit a Oriola però no va disposar de cap minut i ahir el tècnic Oriol Alsina va apostar per ell en l’onze inicial. El sacrificat va ser el jove Juvanteny, que no va entrar ni en la convocatòria. Va ser l’únic canvi respecte de l’onze d’Oriola, tot i que hi va haver una altra sorpresa: veure Maynau fora de la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)