La primera a casa amb èpica

Al final. Un gol de Toni Cunill en el minut 90 permet al Peralada imposar-se al Vilafranca i estrenar el caseller de victòries al municipal

Peralada 1 vilafranca 0

PERALADA:Aroca, Puig, Canal, Romero, Cunill, Pime (Pep Piany, 89’), Èric Vilanova (Ferron, 63’), Ritxi, Jorge Torres (Amoedo, 78’), Guillem i Medina.VILAFRANCA:Toni Casamayor, Fontanils, Illescas, Juli Serrano, Gerard Boira, Víctor Oribe, Xavi Civil (Sarda, 83’), Pablo Amantini, Lucas (Tapia, 75’), Ángel i Masqué (Escofet, 65’).GOLS:1-0 (90’) Cunill.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:Als locals Canal, Pime, Eric Vilanova i Jorge Torres, i als visitants Víctor Oribe, Pablo Amantini i Lucas.T.V.:Cap.

El Peralada s’ha alliberat. Després de treure’s la llosa de no haver guanyat a la gespa superant l’Igualada (0-3) a domicili dissabte passat, ahir se’n va treure una altra: no haver aconseguit una victòria a casa.

Els xampanyers van estrenar el caseller de triomfs al municipal, imposant-se al Vilafranca (1-0) en un enfrontament de final agònic, resolt amb una diana de Toni Cunill en el minut 90, que permet a l’equip orientat per Albert Carbó agafar aire i posar-se en una posició més còmoda en la taula classificatòria.

L’èpica, doncs, es va apoderar del que va ser un partit equilibrat. En la primera part, tots dos equips van tenir ocasions, encara que les més clares van ser per als visitants. Aroca va emergir de sota pals en dues: la primera, en una falta directa que va aconseguir desviar amb la punta dels dits i es va acabar estavellant al travesser, i en la segona, intervenint després d’un rebuig en pròpia porteria de Cunill.

Després del descans, el duel va mantenir el punt d’intensitat, físic i igualat, amb arribades a les dues àrees, sent el Peralada el que més es va acostar al gol en el tram final, amb una oportunitat de Pime que va fer un xut al pal.

Però no va ser fins al temps afegit quan va decidir-se tot, mitjançant la diana de Cunill, que allarga les bones sensacions del Peralada, que suma la segona victòria seguida i, a més, mostrant solidesa defensiva, deixant la porteria a zero en les dues.

Aquest era el partit més difícil dels que hem tingut durant la temporada. El Vilafranca és un dels millors equips de la categoria
Hem estat molt sòlids defensivament i la balança s’ha decantat cap al nostre costat