Girona

“El Girona té jugadors molt determinants”

Javi Rozada Tècnic de l’Oviedo

L’entrenador de l’Oviedo, Javier Rozada, va comparèixer davant els mitjans de comunicació locals per fer la prèvia del matx que el seu equip disputarà contra el Girona. Rozada comentava: “Hem preparat a consciència al partit i esperem aconseguir la primera victòria al Carlos Tartiere per tal que comenci el punt d’inflexió que busquem”, deia l’exentrenador del filial, que va agafar el primer equip en substitució de l’acomiadat Sergi Egea, en la sisena jornada de lliga.

L’asturià va mostrar respecte al Girona: “El Girona té jugadors molt determinants. No hem preparat res especial ja que el perill el crea Stuani, però també Borja García, Gallar, Samu Saiz, Marc Gual... Són molt determinants individualment i hem de ser un col·lectiu per poder-los aturar”, va dir Rozada, que admet que el seu equip està en construcció: “Som un bloc en creixement que està creant una identitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)