Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Els bons resultats donen més possibilitats de créixer”

Una setmana després de perdre el primer partit a Montilivi contra l’Elx el Girona té la possibilitat de confirmar la millora a fora contra l’Oviedo, per això Juan Carlos Unzué va treure importància a l’última ensopegada. “Mantinc la sensació que el problema no va ser la falta d’actitud, sinó que va ser un partit molt dur en què el rival va ser més efectiu. Quan encaixes un gol aviat l’estat d’ànim canvia però de desgast físic i idea de joc no vam estar al nivell de les dues victòries anteriors i aquesta actitud és el mínim que ens demanem. D’aquí no podem baixar”, va destacar Unzué en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Oviedo.

Ja amb els tres punts que es disputaran avui entre cella i cella, el navarrès va destacar la millora de l’Oviedo les últimes setmanes i els perills que hauran de vigilar. “Estan en un moment de creixement. Ho han fet a través dels bons resultats a fora i ara ho voldran demostrar a casa, on intentarem que mantinguin els dubtes. Per fer-ho haurem de ser agressius i no deixar-los pensar perquè si no és un equip que et fa molt mal per bandes, sobretot amb Saúl, que viu un gran moment, i amb Ortuño, que els finalitza les jugades”, analitza el tècnic, conscient que el seu equip també ja és més madur: “Des d’Osca sabem que hem de ser agressius però que hi haurà moments que el rival ens pressioni i ens hem de saber sobreposar, però hem de tenir una evolució constant i està clar que si aconsegueixes bons resultats tens moltes més possibilitats de créixer en tots els aspectes.”

Un altre factor que el tècnic va valorar va ser el moment de forma que viu el Cadis, que després de la victòria de divendres és encara més líder i manté un ritme de bojos. “No hi puc fer res que els condicioni, només quan juguem contra ells, però els seus números són excepcionals. Segurament tindran un moment de baixada, però nosaltres només ens podem centrar a seguir una línia de resultats que ens mantingui a prop de les dues primeres posicions. De totes maneres crec que l’avantatge no és suficient perquè se sentin de primera, i és que en algun moment els entrarà la tensió i és normal que afluixin”, valora Unzué.

Més enllà del futbol

En la roda de premsa el tècnic navarrès no va voler parlar només de futbol, i és que no va donar l’esquena al moment d’excepcionalitat que viu Catalunya. “Fa molts anys que visc aquí i mai he tingut cap problema d’identitat o per l’idioma. De fet només tinc agraïment per a aquest poble. A partir d’aquí el que veig no m’agrada i no convé a ningú. M’agradaria veure els polítics asseguts, dialogant i deixant de banda els seus interessos amb l’objectiu de trobar un punt comú entre tots que ajudi la societat i la població de Catalunya a conviure pacíficament. Sembla que sigui una qüestió de guanyadors i perdedors, de bons i dolents, però per a això ja en fem prou amb el futbol. La societat no pot viure amb aquesta idea i els polítics s’han de posar les piles”, va declarar Unzué.

EN LA LÍNIA

“Tot i perdre contra l’Elx l’actitud va ser bona i d’aquest mínim no podem baixar”

EL RIVAL

“Estan en un moment de creixement, però intentarem que mantinguin els dubtes a casa”

EL CADIS

“Està fent uns grans números però no és suficient perquè se sentin de primera”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)