2a divisió FEF

Un empat que sembla poc

2a divisió B. El Llagostera empata contra el Barça B (1-1) després d’avançar-se en el marcador i de tenir el partit controlat, però veu com un penal fa que s’escapin dos dels tres punts

llagostera 1 barça b 1

LLAGOSTERA:Marcos; Crespo, Lucas Viale, Diego, Bigas; David García, Magallán (Pol Gómez, 75’); Cortés (Pasquina, 87’), Gil, Nahuel (Maynau, 69’); i Sascha.BARÇA B:Iñaki Peña; Guillem, Cuenca, Chumi, Akieme; Sarsanedas (Reis, 75’), Riqui Puig (Mingueza, 96’), Monchu; Collado, Marqués (Hiroki, 62’) i Abel Ruiz.GOLS:1-0 (39’) Sascha. 1-1 (65’) Abel Ruiz, de penal.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Cortés, Gil, Crespo i Pol Gómez; i als visitants Sarsanedas, Riqui Puig i Chumi.T.V.:directa a Pasquina (95’).PÚBLIC:700 espectadors al municipal de Llagostera.

Una setmana més el Llagostera es despertarà diumenge amb la sensació que hauria merescut més. I és que si la setmana passada va perdre contra el Sabadell un partit en què no va passar pràcticament res (0-1), ahir els d’Oriol Alsina van empatar contra el Barça B un partit en què el més normal hauria estat que acabés guanyant, perquè gairebé tot el que va passar, bo i dolent, ho van posar els gironins.

A més el Llagostera va assaborir la victòria després d’una notable primera part. L’inici va ser dels locals, que van sortir encara amb més intensitat del que és habitual i van tenir el Barça B tocat durant uns minuts. Les primeres arribades, però, no van ser gaire perilloses i els blaugrana es van anar activant amb el pas dels minuts fins a igualar les forces i disposar també d’un parell d’ocasions sense gaire perill. I és que si una cosa va fer bé el Llagostera va ser anul·lar les armes dels blaugrana. Per fora, els laterals no van permetre ni un desequilibri i per dins, entre els centrals i els pivots, van tallar tots els intents de triangulació dels jugadors de més talent del Barça B. Amb aquesta recepta el Llagostera tenia el partit controlat i hi va posar la cirereta abans del descans, quan Gil va mostrar el seu talent per treure profit d’un servei de banda i posar una pilota al cap de Sascha que tot sol va obrir la llauna amb una rematada de cap que va entrar amb suspens després de tocar en el pal i en el porter Iñaki Peña. Era el guió perfecte que els llagosterencs haurien escrit i només calia que tot continués igual.

S’escapa per ben poc

I de fet, en la represa el partit va seguir en la mateixa línia, i és que les primeres arribades les va tenir el Llagostera mentre que el Barça B semblava tocat, però de cop els blaugrana van despertar amb un xut de Monchu que va desviar Lucas de cap i després amb una jugada de Riqui Puig que va acabar significant l’empat. El migcampista, forçat, va acabar a terra després d’una acció individual i de topar amb Crespo quan ja tenia poc a fer i l’àrbitre va assenyalar un penal que Abel Ruiz es va encarregar de transformar en l’empat a un.

Quedaven vint minuts perquè el Llagostera busqués de nou el gol de la victòria i ho va fer. Pràcticament es va viure tota l’estona a camp del Barça B i primer Magallán i després Maynau van tenir bones ocasions per fer el segon i donar una victòria que hauria estat justa. En l’última acció un contraatac del Barça B conduït per Riqui Puig va ser tallat per una entrada duríssima de Pasquina que li va costar una targeta vermella més que merescuda i va provocar que el blaugrana fos retirat en llitera.

Hem estat molt bé contra un gran equip. No han pogut fer el seu joc i hem interpretat molt bé el que havíem de fer en tot moment
En defensa hem estat molt segurs i ofensivament hem millorat però hem de continuar creixent
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Si ens haguéssim avançat diria que em queda mala sensació, però empatar aquí té molt mèrit