El Girona cau a Oviedo en un partit on tot li surt a l’inrevés (4-2)

Negats. Un gol matiner dels locals (8’) i una expulsió molt rigorosa de Granell 17’) fan anar a remolc durant tot el partit als d’Unzué, que torna a perillar en el càrrec

El Girona ha encaixat la cinquena derrota en sis partits lluny de Montilivi i la continuïtat del tècnic, Juan Carlos Unzué torna a penjar d’un fil després d’un nou revés. Tot li ha sortit molt malament als blanc-i-vermells, a remolc de marcador des del minut 8, amb l’expulsió de Granell al 17 i el 2-0 en el 34. Malgrat tot, el Girona s’ha posat a dins el partit amb el 2-1 i el 3-2, però del possible 2-2 s’ha passat al 3-2 i del possible 3-3, al 4-2 definitiu.

La primera part ha tingut de tot, amb uns primers minuts que han estat un cos a cos i que l’Oviedo ha aprofitat millor perquè n’ha tret l’1-0. El gol ha estat d’un ex del Girona, Ortuño, que s’ha anticipat a Alcalá i ha retratat Juan Carlos després d’una bona centrada de Sangalli.

Les desgràcies per al Girona, però, s’han acabat multiplicant. L’àrbitre, Bikandi Garrido, ha convertit dues faltetes en dos minuts d’Àlex Granell en dues targetes i el capità ha hagut d’abandonar la gespa del Tartiere en el seu partit 200 com a futbolista del Girona (17’).

I per si no n’hi hagués prou amb el marcador advers i un futbolista menys, una errada de Juanpe ha propiciat una recuperació de l’Oviedo que ha acabat amb el 2-0, també d’Ortuño (34’).

Malgrat que semblava que estava tot perdut, Àlex Gallar ha aconseguit connectar amb Stuani i l’uruguaià ha anotat el seu vuitè gol del curs amb un xut sec amb la dreta. El Girona ha arribat al descans amb els ànims renovats gràcies a un gol que feia creure en una possible remuntada.

El Girona ha entrat amb bon peu en la segona meitat, però les coses li han continuat sortint malament. Del possible 2-2 (la rematada de cap d’Alcalá l’han salvat entre Lolo i Champagne quan ja es cantava el gol, 55’) s’ha passat un minut després al 3-1. Ha estat una ràpida transició dels locals per l’esquerra que ha finalitzat amb un gol de Borja Sánchez després d’una passada a la frontal de Saúl Berjón (66’).

Malgrat els canvis d’Unzué (Jairo, Diamanka i Brian Olivan han entrat a escena en el lloc de Gallar, Gumbau i Mojica), les possibilitats de remuntada han estat pràcticament nul·les. El Girona ha abaixat els braços després del 3-1 i fins i tot el tècnic (preservant Gumbau, que estava advertit de sanció; i Mojica, que tenia una groga i venia de jugar un amistós amb Colòmbia) ha pensat més en el partit del proper cap de setmana contra l’Alcorcón, si és que el club encara el manté al capdavant de l’equip.

Tot i això, l’estratègia ha tornat a ficar el Girona a dins el partit en els últims minuts gràcies a un gol de volea de Marc Gual en la sortida d’un córner (84’). Fins que la història s’ha tornat a repetir i del possible 3-3 (cop de cap d’Stuani fora per molt poc, 89’) s’ha passat al 4-2 (gol de Bárcenas després d’una nova errada defensiva de Juanpe, 91’).