2a divisió FEF

Una oportunitat desaprofitada pel Llagostera

1 de 6. Els gironins, tot i les bones sensacions, han signat el pitjor balanç a la categoria de bronze en dos partits consecutius a casa

El Llagostera manté un bon coixí de sis punts respecte de la posició de play-out i de set respecte de la zona de descens, però els darrers quinze dies ha deixat escapar una gran oportunitat per distanciar-se encara més de la zona baixa. Amb dos partits consecutius a casa els llagosterencs podien acabar de fer un pas endavant i deixar més que ben encarrilat l’objectiu de la permanència, però només han estat capaços de guanyar un punt dels sis possibles. La derrota contra el Sabadell (0-1) i l’empat contra el Barça B (1-1) no han reflectit la imatge que els blau-i-vermells han deixat sobre el terreny de joc –haurien merescut una mica més en els dos partits–, però han significat el pitjor balanç dels gironins a segona B en una sèrie de dos partits seguits a casa. De fet, el Llagostera mai s’havia quedat sense guanyar en un dels dos partits seguits a casa. I és que el pitjor balanç va ser quan va guanyar tres punts dels sis possibles en una de les tres vegades que va encadenar dos partits com a local el curs 2012/13. En els altres cinc precedents de dos partits a casa, el Llagostera va obtenir quatre punts tres cops i va aconseguir el ple en dos, un en la seva primera participació a segona B, la temporada 2011/12, i l’altre al final de la temporada següent.

Curs 2011/12
Llagostera - Manacor 3-0
Llagostera - Lleida 3-1
6 punts de 6
Curs 2012/13
Llagostera - Vila-real B 1-0
Llagostera - Constància 2-2
4 punts de 6
Llagostera - Atl. Balears 3-2
Llagostera - Llevant B 0-1
3 punts de 6
Llagostera - Espanyol B 1-0
Llagostera - Nàstic 1-0
6 punts de 6
Curs 2013/14
Llagostera - Reus 3-1
Llagostera - Constància 2-2
4 punts de 6
Curs 2016/17
Llagostera - Sabadell 1-1
Llagostera - Atl. Llevant 2-0
4 punts de 6
Curs 2019/20
Llagostera - Sabadell 0-1
Llagostera - Barça B 1-1
1 punt de 6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)