Marc Medina continua en estat de gràcia

Doblet. El Peralada va encadenar la tercera victòria gràcies als dos gols del davanter, que ja encapçala la llista de golejadors de la lliga

El Peralada viu unes setmanes de glòria després d’encadenar tres victòries que li han permès fer un gran salt en la classificació i allunyar-se de la zona de descens. D’explicacions n’hi ha de tots colors, com ara la millora defensiva –tres partits amb la porteria a zero–, però el que és inqüestionable és que una bona part del mèrit és del davanter de Platja d’Aro Marc Medina. I és que el punta viu en estat de gràcia i diumenge ho va certificar en el partit contra el San Cristóbal (2-0), en què els seus dos gols van servir perquè els xampanyers sumessin tres punts més. Medina va obrir la llauna en el minut 79 rematant al primer pal un córner i va sentenciar el partit amb una vaselina magistral en el minut 90.

Amb aquests dos gols el de Platja d’Aro ja n’acumula sis aquesta temporada i encapçala la llista de golejadors de la lliga juntament amb Salinas (l’Hospitalet) i Jordi Cano (Europa). El ritme golejador de Medina és excel·lent, i és que en cap de les cinc temporades anteriors, totes les que el punta ha jugat a tercera, havia marcat tants gols com ara en aquest moment del curs. De fet, n’havia fet com a màxim dos, les temporades 2016/17 i 2017/18 amb el Palamós. Els altres tres cursos, no n’havia fet cap. A més, el de Platja d’Aro ja ha superat els registres golejadors de la seva primera temporada en la categoria –amb el Palamós– i de l’última –amb el Llagostera–, que era de quatre gols, i és gairebé a mig camí de batre el seu millor registre golejador, que va establir el curs 2015/16 amb 13 gols.