2a divisió FEF

Que sigui una gran tarda

2a divisió B. L’Olot rep el Nàstic, un dels favorits a l’ascens, que de moment batalla com els de la Garrotxa per trobar el punt d’inflexió de bons resultats que el catapulti en la classificació

A punt per rebre un dels gegants de la categoria. Així és com està la plantilla de l’Olot, que s’enfronta al Nàstic al municipal (a les 17 h). L’equip de la Garrotxa vol aplicar el seu estil característic, que enamora més d’un aficionat, contra un dels equips cridats a lluitar per l’ascens a segona A, categoria que va perdre la campanya passada. El Nàstic no ha començat bé la lliga i, de moment, és un rival directe per als olotins, que tenen els mateixos punts (10). “En el futbol hi ha oportunitats cada dia i és un moment bo per enfrontar-nos a un rival directe com el Nàstic, que ara té els mateixos punts que nosaltres. Estem intentant trobar el punt d’inflexió per reforçar la nostra idea, i és que fem moltes coses bé però en la classificació no es reflecteix”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que no té cap dubte de les qualitats dels tarragonins. “M’espero un Nàstic que vulgui ser dominant, que vulgui implantar la seva idea, amb jugadors ràpids a dalt i diferencials. Serà un rival complicat que està agafant confiança ja que acaba de guanyar i segur que intentarà donar-hi continuïtat per estar més a prop de la seva posició a priori natural”, explica.

L’Olot intentarà mantenir la línia de joc però augmentant l’efectivitat de cara a gol, la seva única taca negra en l’expedient d’aquest curs. “Estem treballant per fer gols, fem el possible i l’impossible a través dels entrenaments. La meva feina és trobar solucions, però el gol és una cosa de tot l’equip i els jugadors individualment han demostrat que poden fer-ne”, diu el valencià, que tindrà les baixes de Blázquez, lesionat durant la setmana a l’abductor, i Joel, que també es recupera d’una lesió muscular.

LA PRÈVIA

Estem intentant trobar el punt d’inflexió per reforçar la nostra idea, i és que fem moltes coses bé però en la taula no es reflecteix
M’espero un Nàstic dominant, que voldrà implantar la seva idea, amb jugadors ràpids i diferencials
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)