2a divisió FEF

Una xilena de Carles Mas dona el triomf a l’Olot contra el Nàstic (2-1)

2a divisió B. El central banyolí ha establert el 2-1 final després d’un corner servit per Hèctor Simón que Kilian Grant ha posat amb el cap a dins de l’àrea petita

L’Olot ha aconseguit una victòria de mèrit davant un dels favorits a l’ascens, el Nàstica (2-1). Una diana d’Hèctor Simón i una segona de Carles Mas de xilena en el 80, han permès als olotins sumar tres punts d’or ben merescuts que han deixat en res el gol de Pedro Martín (40’).

El partit ha començat amb un joc poc intens i un ambient fred tot i que l’Olot, del no res, ha pogut avançar-se en el marcador abans del quart d’hora. Soler ha rebut una esfèrica a la banda dreta, ha trencat línies de pressió amb una bona diagonal i després d’un rebot ha fet una assistència que Natalio no ha pogut aprofitar. La pilota ha quedat morta a la frontal per on hi passava Hèctor Simón, que ha superat Bernabé amb un fort xut ajustat (13’). El gol ha despertat al Nàstic, que ha passat a dominar el matx i a generar sensació de perill. Tot i això, el primer xut a porteria no ha arribat fins el minut 38, quan Pol Ballesteros ha fet lluir a Pol Ballesté amb una estirada brillant. Dos minuts després, un pilota penjada pel porter grana Bernabé ha acabat amb una assistència després del bot per Pedro Martín, que ha posat la punta del peu per superar la sortida a la desesperada de Ballesté (40’).

La segona part ha començat amb alternatives per part dels dos equips i amb un Olot valent jugant en camp contrari. El Nàstic trencava amb facilitat les línies de pressió olotines però no aconseguia connectar amb els jugadors més ofensius, de molta qualitat. Habran ha fet treballar Pol Ballesté amb dos xuts consecutius d’Habran, però a través d’un corner, l’Olot ha fet el 2-1. Hèctor Simón l’ha posat al segon pal, Kilian amb el cap l’ha tornat a posar a dins de l’àrea i Carles Mas amb una xilena ha batut Bernabé (80’).

Al final, el Nàstic ha pressionat molt però Ballesté i la defensa olotina han aturat l’atac grana.