2a divisió FEF

El Badalona s’estrena aquest curs amb un gol a l’afegit

Remuntada. Primer triomf del conjunt escapulat sobreposant-se al gol de Nico (59’)

espanyol b 1 badalona 2

ESPANYOL B:Adri López, Soria, Nil (Jutglà, 81’), Nacho, Manchón. Damià, Moha Soni, Roman, Max (Josi, 62’) i Nico (Alejandro, 72’).BADALONA:Alex, Valentín, Robusté, Moyano (Mayor, 67’), Carbó (Toni Jou, Robert, Adri Díaz (Abel, 67’), Pelón, Cris Montes, Chema Moreno i Hugo.GOLS:1-0 (59’) Nico. 1-1 (77’) Valentín. 1-2 (90’) Hugo.ÀRBITRE:Martínez Garcia.T.G.:als locals Soria, Manchón; als visitants Adri Díaz, Valentín, Robusté, Pelón, Alex. Chema i Toni Jou.T.V.:al local Soni per doble amonestació (66’).PÚBLIC:Uns 800 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.COMENTARI:Una gran darrera mitja hora va donar el triomf al Badalona, el primer de la temporada. El conjunt ara dirigit per Manolo González –l’equip encara no ha perdut amb el tècnic en els tres partits– es va sobreposar a la diana de Nico (59’) i va remuntar en els darrers quinze minuts amb dianes de Valentín i d’Hugo, en el temps afegit. L’inici dels escapulats va ser fulgurant i va obligar Adri López, i el travesser, a actuar per mantenir el marcador sense gols. L’Espanyol B va reaccionar, calmant el partit primer i, després, gaudint d’una ocasió de Soni vora el descans. En el segon temps, la diana de Nico, aprofitant una segona jugada, va obligar el Badalona a repetir el pas endavant que havia fet a l’inici. I, després de l’expulsió del local Soni, Valentín i Hugo van encertar amb la porteria i van enviar els punts cap a Badalona.