La Unió torna a guanyar a casa tot i acabar amb deu

Tres de seguides. Els de Xavi Agustí superen el Cerdanyola (2-1) gràcies als gols de Bora i Ousman, de penal, i mantenen la gran dinàmica a Vilatenim

figueres 2 cerdanyola 1

FIGUERES:Embela, Pol Tarrenchs, Uri Ayala, Pol Blay, Joel Arumí, Bora, Gelmà, Modest, Gabri Vidal, Duba i Ivan Vidal.CERDANYOLA:Briones, Manso, Escabrós, Pau López, David López, Alberto, Sosa, Rubén, Roger, Nils Puchades i Javi López.GOLS:1-0 (20’) Bora. 1-1 (71’) Carlos Cano, de penal. 2-1 (76’) Ousman, de penal.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Al local Romans (porter suplent) i als visitants Javi López, Alberto, Pau López, Plazuelo i Rubén.T.V.:Al local Pol Tarrenchs (71’) per doble amonestació,PÚBLIC:Uns 500 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

Més d’un aficionat del Figueres va acabar el partit d’ahir fregant-se els ulls, intentant creure’s que el seu equip ha encadenat tres victòries a Vilatenim després de superar ahir un Cerdanyola combatiu que va vendre molt cara la seva pell. Després de viure més penes que alegries a casa, aquesta Unió sembla que comença a reaccionar fent del seu feu el seu punt fort. La victòria d’ahir així ho demostra, tot i que els de Xavi Agustí van haver de remar de valent per aconseguir els tres punts després de quedar-se amb deu per l’expulsió de Tarrenchs, però va pagar la pena.

Els primers compassos del partit ja van servir per veure que alguna cosa està canviant a l’Alt Empordà: després d’un inici sense dominador i quan a mig estadi se li escapava el primer badall, Bora va recollir una pilota a la frontal i amb un xut potent va superar Briones per marcar l’1-0 (20’). El gol va esperonar els figuerencs, que van estar a punt de fer el segon abans del descans, però el porter visitant va desviar la rematada de Duba.

En la segona part va fer falta esperar perquè passés alguna cosa, però en pocs minuts el partit es va sacsejar de valent, quan en una jugada aïllada Tarrenchs va cometre unes mans dins l’àrea. Penal, groga, la segona i, per tant, expulsió, i gol de Carlos Cano des dels onze metres per empatar el partit (71’). Semblava que això faria molt mal al Figueres, però la resposta va ser excel·lent, ja que només cinc minuts després Arumí va forçar un penal a l’altra àrea que Ousman va convertir en el 2-1 (76’) que acabaria sent definitiu després d’uns minuts de patiment en què el Figueres es va saber defensar de l’ofensiva dels visitants.

No hem tingut la pilota tant com voldríem ni estàvem fins. No hem trobat la finor, però aquest equip té un punt d’intensitat altíssim
L’1-1 i l’expulsió venen quan millor ho teníem i després l’equip ho ha donat tot fins al final