2a divisió FEF

Carles Mas fa de davanter

De xilena. El central banyolí, amb una gran acció després d’un córner, dona els tres punts a l’Olot contra el Nàstic, un dels favorits per a l’ascens. Els olotins s’acomoden a mitja taula

Olot 2 NÀSTIC 1

OLOT:Pol Ballesté; Aspar (Pedro, 68’), Alan Baró, Carles Mas, Pep Chavarría; Soler, Masó, Hèctor Simón, Eloi Amagat (Vivi, 81’); Kilian Grant i Natalio (Xumetra, 67’).NÀSTIC:Bernabé; Pol Valentín, Juan Rodríguez, Perone, Bonilla; Roger Brugué, Petcoff, Goldar, Habran (Sergio Montero, 68’); Pol Ballesteros i Pedro Martín (Lolo Plá, 72’).GOLS:1-0 (13’) Hèctor Simón. 1-1 (40’) Pedro Martín. 2-1 (80’) Carles Mas.ÀRBITRE:Bestard Servera.T.G.:als locals Natalio (31’), Aspar (35’), Masó (80’) i Xumetra (85’); als visitants Bonilla (75’) i Pol Ballesteros (82’).T.V.:cap.PÚBLIC:1.169 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va aconseguir una victòria de prestigi i de mèrit contra un dels gegants del grup tercer, el Nàstic (2-1). Un gol de Carles Mas de xilena en el minut 80 va ser clau per tal que els olotins segellessin els tres punts i s’instal·lin a la part mitjana de la classificació. Els tretze punts en total permeten als de la Garrotxa tenir un marge de cinc punts respecte al descens.

L’enfrontament va començar fred i pla, però amb un Olot somrient que va aconseguir avançar-se abans del primer quart d’hora de joc. No havia passat res quan Soler va rebre la pilota enganxat a la banda dreta, va fer una diagonal que li va permetre vèncer diverses línies grana i va assistir Natalio després d’un rebot. El davanter va controlar bé, però Juan Rodríguez hi va posar la bota i li va pispar una pilota que va quedar morta a la frontal, per on passava un futbolista letal en la segona línia com Hèctor Simón, que no va perdonar i va superar Bernabé amb un xut potent (13’). La diana va esperonar, tot i que tímidament, el Nàstic, que va passar a dominar el matx i a generar sensació de perill. Els de la Garrotxa van intentar controlar les escomeses tarragonines, però la qualitat dels atacants feia gairebé impossible la missió de mantenir l’avantatge a còpia de defensa. Ballesté ja hi va intervenir posant una mà increïble després d’un xut de Pol Ballesteros (38’) i, en la jugada següent, una assistència del porter Bernabé va acabar, amb bot posterior, amb gol de Pedro Martín, que hi va posar la punta del peu davant Carles Mas i sobre la sortida a la desesperada del porter de l’Olot (40’).

Carles Mas es refà

La segona part va començar amb un conjunt olotí valent i jugant molta estona al camp del Nàstic, que tot i que trencava amb facilitat línies de pressió no contactava amb Pedro Martín, Habran, Pol Ballesteros i Brugué, els seus futbolistes més ofensius. Mentre buscaven la fórmula, els grana van posar a prova Pol Ballesté amb dos xuts gairebé idèntics d’Habran, que després de driblar el seu marcador per l’interior va topar amb un porter local segur sota els pals (65’ i 66’). El Nàstic pressionava, però d’un córner va arribar el 2-1 garrotxí. Hèctor Simón va posar el servei de cantonada al segon pal i va permetre a Kilian Grant posar de nou la pilota a l’àrea petita. Carles Mas, fent de davanter, va superar Bernabé amb una xilena que va fer esclatar el municipal (80’).

El tram final va ser un constant atac tarragoní. Ballesté va respondre bé al xut de Lolo Pla (89’) i a la rematada de Valentín amb el cap (94’); a més, la defensa ho va deixar tot damunt el terreny de joc per lligar un triomf celebrat que podria marcar un punt d’inflexió per a l’Olot.

ELS VESTIDORS

Teníem un gran rival al davant que ens ha exigit molt, però la nostra il·lusió i ambició són màximes independentment del contrincant
Estic content pels jugadors i els tècnics. Tenim limitacions, però juguem com un equip gran
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Hem fet un bon partit, però hem rebut massa càstig pel poc que hem concedit a l’Olot
Xavi Bartolo
entrenador del nàstic
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)