Girona

Santiago ‘Pitu’ Magallán

2a divisió B. El Llagostera va arrencar un punt del camp de l’Andorra gràcies a un gol de falta del migcampista argentí, que s’ha consolidat al centre del camp després de sortir d’una lesió

Salvant les distàncies i donant per fet que el que el saltenc Pitu Comadevall ha donat al Llagostera pocs jugadors més ho podran igualar, l’equip d’Oriol Alsina sembla haver trobat la peça que necessitava per cobrir la lesió de llarga durada del migcampista, que està recuperant-se de la lesió als lligaments encreuats del genoll i que, si torna, ho farà en el tram final de la temporada. L’home és Santi Magallán, que dissabte al camp de l’Andorra es va vestir de Pitu per rescatar un punt al complicadíssim camp de l’Andorra d’una manera que va fer venir a la memòria de tots els llagosterencs el migcampista saltenc. I és que Magallán va executar de manera magistral –això sí, amb la cama dreta– una falta que ben pocs s’haurien atrevit a xutar de manera directa. Des de lluny i amb l’angle menys ideal per a la seva cama bona, Magallán va sorprendre Nico Ratti pel pal curt amb un xut potent i ajustat al pal que es va convertir en el definitiu empat a un al camp de Prada de Moles.

El gol de falta no deixa de ser anecdòtic, i és que tampoc és la millor virtut de Magallán. “No em considero un especialista però m’agrada. El porter sempre feia la intenció d’anticipar-se a l’acció en cada centrada i l’entrenador de porters m’ho va fer veure en el descans i a la primera que vaig tenir va anar cap a dins”, explica el migcampista argentí del seu gol contra l’Andorra. El que està clar, però, és que Magallán ha de ser una peça important en aquest Llagostera, tot i que arribi tard perquè es va perdre les primeres jornades per una lesió al turmell i no va poder debutar fins fa poc en el partit contra el Sabadell. Des de llavors, però, tres titularitats. “És un jugador que ens ha de permetre fer un salt de qualitat al mig del camp en la distribució i amb arribades de segona línia. La lesió en la pretemporada va ser una desgràcia, però ara, amb el pas de les jornades, en Santi ens ha de donar la qualitat que no tenim per la baixa de Pitu”, va dir el tècnic, Oriol Alsina, en una roda de premsa.

Santi Magallán, que va arribar al conjunt gironí procedent del Badalona, assumeix amb naturalitat tota aquesta responsabilitat que li recau a sobre, tot i que no se sent el substitut de ningú. “Jo no vinc a ocupar el lloc de ningú i encara menys el de Pitu, que quan pugui tornar segur que recuperarà el seu lloc. És un jugador importantíssim per a aquest equip, sobretot en la pilota aturada, i jo, com la resta, només em puc centrar a aportar el màxim per fer que el conjunt surti beneficiat”, explica l’argentí. El que espera Magallán és anar millorant la seva versió amb el pas de les jornades, quan tingui més ritme. “La lesió va ser mala sort i encara es nota perquè haig d’acabar d’agafar la forma, però fer-ho amb la confiança que m’ha donat el club i l’entrenador des del primer dia ajuda molt a anar més ràpid perquè et fa més fort anímicament”, valora el migcampista argentí, que encara no ha guanyat cap partit dels que ha jugat: “Hem tret bons punts contra el Barça i l’Andorra, però ara volem la victòria aquest cap de setmana.”

EL PROTAGONISTA

No em considero un especialista però m’agrada. Ratti es volia anticipar i l’entrenador de porters m’ho va fer veure en el descans
Encara haig d’agafar ritme, però fer-ho amb la confiança que m’han donat el club i el tècnic ajuda molt
Santi Magallán
migcampista del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)