2a divisió FEF

El municipal espera la victòria

2a divisió B. El Llagostera rep la visita de l’Ebre (18 h) amb l’esperança que les bones sensacions es tradueixin en uns tres punts que s’han escapat per detalls els últims tres partits

El Llagostera necessita una victòria. No per la classificació, en què els d’Oriol Alsina continuen en una situació molt tranquil·la pel coixí de punts aconseguit en les primeres jornades, sinó per refermar les bones sensacions que l’equip transmet al camp però que en els últims tres partits –contra el Sabadell (0-1), el Barça B (1-1) i l’Andorra (1-1)– només han servit per sumar dos punts. Per això el partit d’avui al municipal contra l’Ebre (a les 18 h) adquireix més importància, perquè aquesta línia de bon joc i pocs punts sembla que s’ha de trencar cap a una banda o altra, i els llagosterencs prefereixen que sigui sumant els punts que corresponen a les sensacions. A més, el municipal té set de triomfs, després d’haver desaprofitat la sèrie de dos partits a casa. “Estem competint molt bé les últimes setmanes i les sensacions són molt positives, i ara tenim una altra oportunitat perquè els detalls que decideixen ens donin la victòria, sobretot aprofitant que juguem a casa”, resumeix el tècnic, Oriol Alsina, que per fi disposarà de tota la plantilla –menys els lesionats de llarga durada– per al partit d’aquesta tarda. El que és segur és que per sumar els tres punts els llagosterencs hauran de fer un pas endavant en atac, i és que en els últims tres partits només han pogut marcar en accions aïllades producte de jugades a pilota aturada.

Guanyar l’Ebre, a més, suposaria un cop de moral important, i és que si bé és cert que el conjunt aragonès només ha guanyat un partit a domicili, ha aconseguit esgarrapar un punt de camps complicats com ara el de l’Eixea o el del Vila-real B. “És un equip molt semblant a nosaltres pel que fa a intensitat, treball i sacrifici, però destaca per l’experiència i està molt ben treballat. Són capaços de combinar el joc directe amb el joc de combinació des de darrere, perquè tenen un davanter capaç de baixar i pentinar les pilotes llargues, un mitjapunta de qualitat, un extrem en estat de gràcia, jugadors treballadors al mig del camp i laterals amb arribada. És un equip molt complet que ens exigirà molt”, analitza el tècnic del Llagostera.

LA PRÈVIA

Estem competint molt bé les últimes setmanes i les sensacions són molt positives, i ara tenim una altra oportunitat per guanyar
És un equip molt ben treballat, capaç de jugar directe o des de darrere. Són molt complets
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)