2a divisió FEF

El veritable punt d’inflexió

2a divisió B. L’Olot visita el millor local del grup amb l’objectiu de sumar dos triomfs consecutius per primera vegada i estrenar-se a domicili

L’Olot va passar diumenge al vespre d’encadenar quatre partits sense conèixer la victòria a encadenar-ne quatre sense perdre i tancar el mes d’octubre invicte, i tot gràcies a la victòria contra el Nàstic (2-1). La línia fina entre l’èxit i el fracàs és això en el grup tercer, i els de la Garrotxa volen confirmar al camp de l’Eixea (a les 12 h) que el triomf contra els grana pot ser un punt d’inflexió que els permeti fer un pas endavant en la classificació. “No val per a res guanyar un partit que buscàvem des de fa molt de temps si després no hi donem continuïtat. Vam sumar tres punts en un matx complicat per consolidar-ho tot i mirar endavant, però ara toca vèncer de nou. L’Eixea ens ho posarà molt difícil però la nostra idea no canvia”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que respecte al canvi de tendència hi afegeix: “Els petits detalls i matisos, que són insignificants, et donen la virtut de ser o no competitiu. Volem ser-ho sempre i mirar endavant en partits com el que ve per ser més poderosos.”

L’Eixea es troba just una posició per damunt de l’Olot en la taula i, després de sumar set punts dels primers nou en joc, sembla que en l’actualitat li està costant més segellar victòries, tot i que només ha perdut dos partits en deu jornades, precisament l’últim al camp de la Nucia. “És un rival molt complicat i té una filiació amb l’Osca que li ha permès tenir jugadors de nivell. Al seu camp és un equip complicat, intenta jugar més del que se li suposa, o més que el curs passat, i és un equip complet”, analitza Garrido sobre un conjunt aragonès que és el millor del grup a casa amb onze punts –ha marcat vuit dianes i n’ha encaixat només una.

El tècnic valencià tindrà les baixes confirmades dels lesionats Blázquez, Arimany i Arnau Comas, que va caure a última hora de la convocatòria de divuit futbolistes i Jose va ocupar el seu lloc.

És un rival molt complicat i té una filiació amb l’Osca que li ha permès tenir bons jugadors
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
No val per a res guanyar un partit que buscàvem des de fa temps si després no hi donem continuïtat, tot i que l’Eixea ens ho posarà molt difícil
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)