2a divisió FEF

Kuku fa embogir el municipal amb un golàs en el 92’ (2-1)

Èpic. Els d’Oriol Alsina es retroben amb el triomf contra l’Ebre gràcies a un xut descomunal del davanter, que decideix un partit que ha embogit en la segona part

El Llagostera ha superat l’Ebre (2-1) i ha tornat a guanyar després de tres partits sense fer-ho. No ho podia fer d’una manera millor, i és que els tres punts han arribat en la penúltima acció del partit quan Kuku s’ha inventat un xut magistral que ha entrat per l’escaire. El golàs ha decidit un partit molt intens, que en la segona part podria haver caigut cap a qualsevol costat.

La primera part ha començat amb molta intensitat i igualtat entre els dos equips però sense cap ocasió fins que en el 21’ el Llagostera ha aprofitat un córner per marcar l’1-0 amb un remat de cap de Noel. Després del gol els visitants han tingut més control del partit i Marcos ha hagut de treure dos mans molt bones.

En la represa Magallán ha perdonat el 2-0 en els primers segons i quan s’havien jugat cinc minuts Maynau ha comès un penal que Rubio ha transformat en l’1-1. Amb l’empat el partit s’ha trencat. El Llagostera ha dut la iniciativa i ha buscat el gol amb joc directe, disposant de bones ocasions que no ha pogut finalitzar amb gol i l’Ebre, que en alguns moments ha semblat que l’empat ja li anava bé, ha tingut la millor ocasió de totes en un contraatac però Fran García ha xutat fora. Quan l’empat ja semblava definitiu ha arribat l’obra d’art de Kuku que ha fet embogir el municipal.