2a divisió FEF

L’estratègia i l’èpica de Kuku

2a divisió B. El Llagostera es retroba amb la victòria contra l’Ebre (2-1) gràcies a un córner rematat per Noel i a un golàs del punta en l’últim instant

llagostera 2 ebre 1

LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas, Noel, Bigas (Nahuel, 43’); David Garcia, Magallán; Cortés (Kuku, 63’), Gil Muntadas (Pol Gómez, 93’), Maynau; i Sascha.EBRE:Loscos; Barreda, Aguza, Espín, Tiago; Víctor Andrés, Liam; Fran García, Rubio, Juampa (Álvaro, 89’); i Emaná (De Mesa, 71’).GOLS:1-0 (21’) Lucas. 1-1 (51’) Rubio, de penal. 2-1 (92’) Kuku.ÀRBITRE:Yuste Querol.T.G.:Als locals Lucas i Maynau; i als visitants Barreda, Emaná, Magallán i Espín.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Llagostera.

Tres partits sense guanyar poden semblar poc temps, però quan tens la sensació que t’ho mereixies es fan eternes. Això li passava al Llagostera i per això la victòria d’ahir contra l’Ebre (2-1) sembla la més important de totes. Primer perquè torna a impulsar els llagosterencs cap amunt i els acosta més a la permanència, però el que més felicitat va deixar va ser la manera com va arribar. I és que quan l’empat a un ja semblava definitiu, després que els blau-i-vermells fallessin moltes ocasions prou clares, va aparèixer Kuku per decidir el partit. Ho va fer en el 92’, i va fer embogir el municipal, amb un xut des de lluny potentíssim que va entrar per l’escaire i va deixar clavat el porter Loscos. Kuku va tocar el cel.

El premi gros es va fer suar, i és que va arribar després de molts minuts en què el partit estava completament boig. Res a veure amb una primera part on la intensitat va ser altíssima però en què els dos equips van ser capaços de mantenir l’ordre defensiu. En aquell escenari, però, el Llagostera va saber treure petroli, i és que l’estratègia va tornar a aparèixer per fi al municipal quan en el minut 21’ Noel, agafat per un defensa, va poder rematar al fons de la porteria una centrada de Gil després d’un córner servit en curt. El detonant que va fer canviar el guió del partit va ser l’empat de l’Ebre, que va arribar als cinc minuts de la segona part després que Maynau fes caure Fran García dins l’àrea i cometés un penal claríssim. Rubio el va transformar en l’1-1.

Amb l’empat en el marcador la veritat és que durant la segona part podria haver passat de tot. El Llagostera hi va posar més cor i voluntat, i per això va tenir moltes més ocasions. La potència de Sascha i la velocitat de Nahuel i Kuku van estar a punt de donar fruits en més d’una ocasió, però el premi no arribava. I l’Ebre, en contraatacs aïllats, posava l’ai al cor als llagosterencs. De fet va tenir l’ocasió més clara de totes, però Fran García incomprensiblement va xutar fora quan estava sol davant de Marcos. Quan tothom ja es desesperava, Kuku va treure la vareta per marcar el 2-1.

L’Ebre ha interpretat molt bé el nostre joc, però en la segona part els hem fet mal amb velocitat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Els jugadors han fet molts mèrits per guanyar aquest partit. Ha arribat en el 92’, però hem tingut moltes ocasions abans