L’Hospitalet imposa la llei del més fort a Peralada

3a divisió. Tot i el plantejament atrevit, els empordanesos no poden aturar la maquinària ofensiva d’un dels principals candidats a lluitar per l’ascens

peralada 0 l’hospitalet 3

PERALADA:Aroca, Carles Puig, Cunill, Canal, Guillem, Sergi Romero, Jorge Torres (Dembo, 75’), Ritxi Mercader (Damian Waller, 80’), Èric Vilanova, Bertomeu (Arnau Ortiz, 64’) i Marc Medina.L’HOSPITALET:Aliaga, Reina, Perera, Diego Martínez, Eudald, Martí Soler, Cristian Gómez (Axel Pandiani, 89’), Bruno Vinicius, Miquel Ripoll, Ton Ripoll (Teije, 84’) i Salinas.GOLS:0-1 (8’) Miquel Ripoll. 0-2 (38’) Bruno Vinicius. 0-3 (59’) Ton Ripoll.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:a l’entrenador de l’Hospitalet, Jonathan Risueño, Reina, Cunill, Sergi Romero, Salinas i Aliaga.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 400 espectadors al municipal del Peralada.

El Peralada va perdre clarament contra un dels principals candidats a l’ascens a segona B, l’Hospitalet (0-3). Els riberencs van avançar-se aviat en el marcador i van manar i controlar els xampanyers a còpia de futbol ofensiu i un nivell alt d’efectivitat.

El plantejament dels de l’Alt Empordà va ser valent i amb diversos jugadors atacants en l’onze per buscar l’esquena de la defensa visitant, ahir brillant. En els primers minuts, Vilanova va fer moure l’equip, primer amb una passada cap a Medina, que aquest va centrar, però Ritxi no va poder rematar (4’), i després buscant a l’espai el mateix Medina, que va picar a la sortida d’Aliaga, però la pilota va anar al lateral de la xarxa. Just després d’aquests avisos, l’Hospitalet es va avançar amb una diana de Miquel Ripoll, que va aprofitar un refús després d’una aturada d’Aroca d’un xut de Vinicius (8’). El gol va anar la mar de bé als visitants i Parera i Reina haurien pogut fer el segon després de dos córners (20’ i 21’). Abans del descans, una centrada de Cristian Gómez la va aprofitar lliure de marca Vinicius per fer el 0-2, que deixava amb un genoll sobre la lona el conjunt d’Albert Carbó.

En la segona part, el Peralada va mantenir una imatge acceptable i les entrades d’Arnau Ortiz i els debutants Dembo i Damián Waller van donar aire, però va ser Ton Ripoll qui va moure de nou el marcador amb un golàs després de jugada personal (59’). Al final, l’Hospitalet podria haver golejat encara més el Peralada a través de Salinas i Teije.

Sabíem que era complicat tirar endavant el partit, però no podem dir res als jugadors ja que han tingut una actitud encomiable
L’Hospitalet és el millor equip de la categoria i un clar candidat a ser el campió de lliga