2a divisió FEF

L’Olot recull els fruits

Nou triomf. Els de la Garrotxa encadenen dues victòries gairebé un any després i allarguen la sèrie sense conèixer la derrota fins als cinc partits

L’Olot ha girat com un mitjó la tendència pel que fa als resultats. Si bé el joc desenvolupat pels jugadors dirigits per Raúl Garrido complia amb les expectatives i els pronòstics, en les últimes dues jornades els de la Garrotxa han pogut encadenar dues victòries –contra el Nàstic (2-1) i l’Eixea (0-2– i veure així recompensat el seu esforç. Els olotins no lligaven dos triomfs seguits des de les dues últimes jornades de l’any 2018 (feia 316 dies), quan va sumar sis punts gràcies a les victòries al municipal, precisament contra l’Eixea (1-0) i el Terol (4-1).

El conjunt garrotxí va afrontar el duel contra el Nàstic després de quatre jornades sense vèncer –una derrota i tres empats en els últims tres partits–. El triomf contra els grana va convertir la sèrie de quatre partits sense conèixer la victòria en quatre enfrontaments sense perdre, que en terres aragoneses s’ha allargat a cinc. Els gols de Pedro del Campo en l’inici del matx, els dos penals errats per Albert Torras –el primer l’hi va aturar Pol Ballesté i el segon el va enviar a fora– i la diana de Xumetra al començament van ser els elements clau de la victòria que permet als olotins arribar fins als 16 punts, un menys que en la seva primera campanya al bronze, quan amb Edu Vílchez a la banqueta van sumar 17 punts en les primeres onze jornades, tot i que l’equip va encadenar després onze partits sense vèncer que van costar el càrrec al tècnic vallesà.

L’Olot ja té en el punt de mira aconseguir la tercera victòria consecutiva diumenge a casa contra el Prat (a les 17.00 h). L’inici dels pratencs no ha estat bo després de sumar només set punts dels primers 33 possibles. Amb Raúl Garrido a la banqueta, els olotins ja van encadenar tres triomfs fa gairebé dos anys, entre les jornades 21 i 23 de la temporada 2017/18.

316 DIES DESPRÉS...

L’Olot va sumar contra l’Eixea la segona victòria consecutiva en el campionat de lliga

LA 3A A L’HORITZÓ

Amb Garrido a la banqueta l’Olot ja va aconseguir tres triomfs seguits el curs 2017/18
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)