2a divisió FEF

Ben tornada estratègia

Des del córner. El Llagostera ha fet un pas endavant en les jugades a pilota aturada i el gol de Noel contra l’Ebre en va ser la rúbrica

El Llagostera ha començat molt bé la temporada i hi ha molt poques coses que se li puguin retreure. I és que la victòria de dissabte contra l’Ebre ha deixat l’equip amb gairebé la meitat de la feina feta per assegurar-se la permanència. A més, va servir per certificar que l’equip ha posat solució a una de les mancances que havia tingut en el primer quart de competició: la pilota aturada. I és que en els primers vuit partits de lliga els gironins, tot i ser el segon equip que més gols havia marcat de la lliga amb 12 dianes, no havien aconseguit finalitzar cap jugada d’estratègia, una situació sorprenent tenint en compte que quasi sempre aquest havia estat un dels punts més forts de l’equip. De cop, però, el Llagostera hi ha posat remei i dissabte es va treure un pes de sobre amb el primer gol a la sortida d’un córner de la temporada. El va fer Noel, amb una rematada de cap impecable després d’una centrada de Gil, que havia anat a rebre en curt de Magallán. “És una jugada que havíem entrenat. Havíem fet unes quantes jugades a prop i finalment ha arribat el gol”, comentava Alsina, que també va estar a punt de celebrar un altre gol en un córner però Aimar no va rematar per poc. Aquesta diana, a més, dona continuïtat al gol de falta que Magallán va marcar al camp de l’Andorra (1-1) i al que Sascha va marcar al municipal contra el Barça B (1-1) després d’un servei de banda.

LA VALORACIÓ

És una jugada que havíem entrenat molt. Havíem fet unes quantes jugades a prop i finalment ha arribat el gol
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Kuku: 95 minuts, 2 gols i 3 punts

A banda del gol d’estratègia, el que va permetre al Llagostera superar l’Ebre va ser el gol de Kuku en el temps afegit. La diana va ser una mostra més que el davanter està aprofitant molt bé les poques oportunitats que té, i és que després d’onze jornades Kuku només ha jugat 95 minuts repartits en sis partits –ell, Santaló i Pasquina són els únics que no han estat mai titulars–. Tot i la poca participació el punta està sent decisiu, i és que ja ha marcat dos gols i sempre han servit per donar punts al final. Un va ser dissabte i l’altre va ser contra l’Eixea, establint el 2-2 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)