2a divisió FEF

Aquí marca tothom

2a divisió B. El Llagostera és l’equip que reparteix més l’aspecte golejador de la lliga, amb onze jugadors que han vist porteria després d’onze jornades

Després de les primeres onze jornades del campionat el Llagostera continua amb la inèrcia positiva de l’ascens i està firmant uns registres excel·lents. Entre els aspectes en què els d’Oriol Alsina estan destacant, n’hi ha un de no gaire habitual per als llagosterencs, i és que amb 16 gols són l’equip més golejador de la lliga, seguits del Castelló, el Vila-real B i el Barça B, que n’han marcat 15. Encara sorprèn més tenint en compte que el Llagostera s’ha quedat sense veure porteria en tres de les onze jornades, que han coincidit amb les tres derrotes de l’equip –contra el Vila-real B (0-3), l’Atlètic Llevant (1-0) i el Sabadell (1-0)–. Tot i aquest bon ritme golejador del Llagostera, el màxim golejador de l’equip després d’onze jornades és l’extrem Nahuel, amb només tres dianes. El de Santa Cristina d’Aro, però, no està ni de bon tros entre els màxims golejadors de la lliga, ja que hi ha 12 jugadors que n’han marcat quatre o més i 13 més que també n’han marcat tres.

El que explica la fortalesa del Llagostera en l’aspecte golejador és la contribució de tot l’equip: tot i acabar-se de superar el primer quart de lliga ja hi ha onze jugadors que han vist porteria. A Nahuel, el màxim golejador, el segueixen Sascha, Cortés i Kuku, amb dues dianes, mentre que Aimar, Gil Muntadas, Èric Jiménez, Diego, Magallán, Adri Lledó i Noel –l’últim a incorporar-se a la llista de golejadors amb la diana que va marcar dissabte contra l’Ebre (2-1)– han marcat un gol. Amb onze golejadors diferents el Llagostera, a més de ser el màxim golejador de la lliga, és també l’equip que ha repartit més els gols entre tota la plantilla. De fet, els llagosterencs dominen aquest aspecte amb claredat, i és que el segon equip amb més golejadors a la plantilla és l’Espanyol B, que té nou jugadors que han vist porteria. Dels equips en promoció d’ascens, l’equip amb més golejadors diferents és el Lleida, amb vuit, seguit del Castelló, amb set, mentre que al Sabadell i l’Andorra només han marcat sis jugadors. Els equips amb menys golejadors diferents de la lliga són l’Eixea i l’Atlètic Llevant, que només han vist com marcaven cinc futbolistes diferents.

Els números del Llagostera en aquest sentit són tan excepcionals que estan a prop d’igualar la xifra de 15 golejadors diferents que va acreditar la temporada passada en 40 jornades de tercera, en què va marcar 75 gols. De fet, el Llagostera ja ha superat el nombre de golejadors de la temporada 2017/18, que va acabar amb el descens a tercera, i és que en aquell curs només van marcar deu jugadors.

CONTRAST

LLAGOSTERA
Golejadors 11
Màxim golejador Nahuel (3)
ESPANYOL B
Golejadors 9
Màxim golejador Moha (5)
LLEIDA
Golejadors 8
Màxims golejadors Eder i Xemi (3)
VILA-REAL B
Golejadors 8
Màxim golejador Simón Moreno (4)
BARÇA B
Golejadors 8
Màxims golejadors Abel i Monchu (3)
NÀSTIC
Golejadors 8
Màxim golejador Pedro Martín (4)
CASTELLÓ
Golejadors 7
Màxim golejador César Díaz (5)
LA NUCIA
Golejadors 7
Màxims golejadors Fofo i Titi (3)
OLOT
Golejadors 7
Màxim golejador Hèctor Simón (4)
PRAT
Golejadors 7
Màxims golejadors Raíllo i Pla (2)
ORIOLA
Golejadors 7
Màxims golejadors Solano i José Carlos (2)
CORNELLÀ
Golejadors 7
Màxim golejador Pablo Fernández (4)
EBRE
Golejadors 6
Màxim golejador Fran García (3)
HÈRCULES
Golejadors 6
Màxim golejador Carlos Martínez (5)
VALÈNCIA MESTALLA
Golejadors 6
Màxim golejador Jordi Sánchez (3)
SABADELL
Golejadors 6
Màxims golejadors Lanzarote i Òscar (3)
ANDORRA
Golejadors 6
Màxim golejador Moussa (5)
BADALONA
Golejadors 6
Màxims golejadors Pallarès, Esteban, Chema Moreno, Kilian Duran, Montes i Valentín Merchán (1)
EIXEA
Golejadors 5
Màxim golejador Torras (6)
ATLÈTIC LLEVANT
Golejadors 5
Màxim golejador Monterde (4)
Amb onze partits ja ha marcat un jugador més que en tot el curs del descens a tercera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)