3a divisió FEF

L’etapa de Salamero s’estrena a Vilatenim

3a divisió. El Figueres rep la visita del Santfeliuenc (16.30 h) en el debut del tècnic a la banqueta i l’objectiu de mantenir la ratxa a casa

El Figueres ha viscut una setmana convulsa després de perdre amb claredat (3-1) al camp del cuer, el Sants. La derrota va fer trontollar el projecte per la mala ratxa de l’equip a domicili –només ha sumat un punt dels divuit possibles–, va esgotar la poca paciència d’alguns sectors del club i va provocar la destitució de Xavi Agustí. Per això el partit d’aquesta tarda (16.30 h) a Vilatenim contra el Santfeliuenc suposarà l’inici d’una etapa, la que liderarà Javi Salamero des de la banqueta, compaginant el càrrec amb el que ja ocupava de gerent del club. L’estrena, a part d’especial, serà molt important, i és que el conjunt del Baix Llobregat visita la Unió amb els mateixos onze punts que té el Figueres i que els deixa amb només dos punts de marge respecte a la zona de descens. Qui guanyi avui, doncs, agafarà una mica d’aire en la classificació.

El debut de Salamero a la banqueta també tindrà una exigència afegida, i és que si una cosa havia aconseguit Xavi Agustí era encadenar bons resultats a Vilatenim. De fet, la Unió encadena tres victòries –contra l’Europa (3-1), el Granollers (1-0) i el Cerdanyola (2-1)– i quatre partits sense perdre com a local i necessita mantenir aquesta dinàmica al seu estadi per complir els objectius de la temporada. El Santfeliuenc, en canvi, no viu un bon moment i encara menys lluny del seu camp, on només ha estat capaç de guanyar el Peralada en la segona jornada del curs. Des de llavors el seu rendiment ha baixat i encadena quatre derrotes a domicili amb tres partits en què no ha estat capaç ni de veure porteria.

La Unió encadena tres partits guanyant a Vilatenim i quatre sense perdre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)